KADA JE KUM KRENUO DA DRŽI GOVOR, MLADENCI SU HTELI DA PROPADNU U ZEMLJU: Mnogi joj poručuju da se odmah RAZVEDE, ovo je veliki BLAM!

Autor: M.O.

Lifestyle

31.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum je uradio nešto što niko nije očekivao.

KADA JE KUM KRENUO DA DRŽI GOVOR, MLADENCI SU HTELI DA PROPADNU U ZEMLJU: Mnogi joj poručuju da se odmah RAZVEDE, ovo je veliki BLAM!

Foto: Shuttestock

Venčanje Sare i Tima, koje se odigralo u okviru australijske verzije emisije "Brak na prvi pogled", dobilo je neočekivan obrt kada je mladoženjin kum održao govor posle ceremonije.

Umesto uobičajenog dirljivog govora, Ben je iznenadio sve prisutne svojim nekonvencionalnim izlaganjem, koje je kasnije moralo biti cenzurisano pre nego što je objavljeno na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Shuttestock

Kada je kum počeo da drži govor, mladence je oblio hladan znoj

Kum je prisutne šokirao spominjanjem brojnih detalja iz mladoženjinog privatnog života, iznoseći neobične "eksperimente" koje je Tim prethodno sprovodio.

Niko nije očekivao ovakav govor, jer su među gostima bili članovi porodice mladenaca

 

 

Ben je čak nazvao brak između Tima i Sare "eksperimentom broj 865", dodatno naglašavajući svoje neobično viđenje njihove veze.

Kum je izneo nekoliko neverovatnih priča, poput one o "romantici na autoputu" i odlasku u hitnu pomoć nakon saobraćajne nesreće, što je ostavilo prisutne zatečene. Ovakvi detalji iz mladoženjinog intimnog života naišli su na negodovanje među svatovima, a jedna od Sarinih drugarica je čak prokomentarisala da su takvi detalji bili "odvratni".

Na kraju govora, kum je čak spomenuo mladu, iznoseći neumesne komentare o njenom fizičkom izgledu i privatnom životu. Ove izjave su dodatno doprinele neprijatnoj atmosferi na venčanju, ostavljajući sve prisutne zatečene i zgrožene.

Nakon što je video govora postao viralan, javnost je burno reagovala na ovaj neobičan događaj na venčanju. Mnogi su osudili Benovo ponašanje i izražavali saosećanje prema mladencima, ističući da ovakav govor nije primeren ni u privatnom ni javnom okruženju.

Ovo venčanje je definitivno ostavilo dubok utisak na sve prisutne, ali i na gledaoce koji su imali priliku da se suoče sa neobičnim i neprijatnim situacijama koje su se odigrale pred kamerama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading