DEČKO (19) I ŽENA (76) ČEKAJU PRVO DETE: Svi se pitaju da li mu je to BABA, on im zapušio usta OVAKO! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.12.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav ne zna za granice.

DEČKO (19) I ŽENA (76) ČEKAJU PRVO DETE: Svi se pitaju da li mu je to BABA, on im zapušio usta OVAKO! (FOTO/VIDEO)

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/giuseppe d anna

Starija žena i mlađi muškarac na otkrivanju pola

Ovaj ljubavni par potupuno je "raspametio" ljude na TikTok - u. Njihova veza deluje kao i sve druge, lepa i skladna, ali kada ljudi saznaju da on ima 19 godina, a ona 76, malo je reći da ostanu u čudu. I ako ste već ovde možda zastali i pomislili "Šta", to nije sve. Oni čekaju bebu, a otkrili su da li će biti dečak ili devojčica.

Popularni par koji je raspametio ljude ljubavnom vezom i pre svega razlikom u godinama, otkrio je da čeka bebu. Iako izgledaju kao baka i unuk, oni uživaju u svojoj ljubavi. Naime, mladić je podelio video gde pokazuje nakit i sve što je dobio od svoje devojke, a u pozadini je išao tekst pesme "daje mi novac".

Otkrivanje pola bebe urađeno je na nesvakidašnji i prelep način. Buduća mama mazila je stomak i time htela da pokaže da je u drugom stanju. Kada je zasijala "roze beba" to je bio dokaz da budući mama i tata očekuju devojčicu.

 

@milina_gatta

It’s a 💝🤝🏻💙

♬ Halo - Beyoncé

 

Iako je lep povod za slavlje, mnogi su ispod njihovog zajedničkog videa ostavljali začuđene komenatre zbog očigledne razlike u godinama:

- Zbunjen sam - napisao je jedan.

- Da li ti je ovo baka? - napisala je jedna žena na TikTok - u.

- Čekaj momak i baka će dobiti dete? - glasio je još jedan komentar.

Izgleda da ovaj par nikako ne mari za komentare, te on učestvuje u svim njenim aktivnostima, čeka je kada radi nokte, ide na sve preglede sa njom, i deluje kao da mu ništa ne pada teško. Kako se vama dopada ovaj par i da li smatrate da je ovo prava ljubav?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Bosiljka

05.12.2022 16:34

Ovakvi tekstovi samo odbijaju čitače, sve razumem i ljubav i ovo i ono i da li je ona baka ili nije i razlika u godinama, ali ni u tekstu ni nigde ne piše, kako je moguće da je baba od 76 godina trudna, smešni ste stvarno