STRELCA LOŽI IGNORISANJE, VAGA JURI PLEN, A ŠKORPIJA JE TERMINATOR: Datum rođenja može odrediti kakvi ste u krevetu i šta tražite od partnera

Autor:

Lifestyle

15.01.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija i horoskop imaju metode za proučavanje bilo kog aspekta ljudskog života, pa tako i seksa. Da vidimo kakav je koji znak u krevetu…

STRELCA LOŽI IGNORISANJE, VAGA JURI PLEN, A ŠKORPIJA JE TERMINATOR: Datum rođenja može odrediti kakvi ste u krevetu i šta tražite od partnera

Foto: pexels

OVAN Kralj lizanja

ONA: Ako dozvoli dodir po bedrima, to je znak popuštanja. Ne podnosi nespretnost, te odmah odlazi. Nakon seksa ne treba očekivati nežnost.

ON: Treba ga slučajno dodirnuti. Kad dođe do se*sa, želi što pre da svrši. Voli oralac i ispitavanje tela jezikom.

BIK Strpljivo i temeljno

ONA: Kada dođe do se*sa, pokažite strpljenje. Od prvog dodira do skidanja može proći dugo vremena. Ali odjednom će pokazati koliko uživa.

ON: Se*s s njim je jednostavan i prijatan. Ako ste uzbuđeni i želite penetraciju što brže, mogli biste se razočarati. On ide polako. Trudi se da zadovolji.

BLIZANCI Bez okolišanja

ONA: Na se*s pristaje lako, pravi predstavu, skida se kao striptizeta. Voli grublji pristup, a ne podnosi romantična trućkanja.

ON: Treba mu se približiti bez ikakve priče. Ispod stola zavucite ruku i dodirnite ga po polnom organu. Reakcija će biti trenutna. On je majstor za se*s.

RAK Emocije pre svega

ONA: Želite li samo seks, bežite! Poći će s vama ako ste zabavni, ali dodir po grudima je vrhunac uspeha. Ako dozvoli intimu, nećete moći da je se otarasite.

ON: Zavesti ga možete uvek i u svakoj prilici, ali morate mu dobro objasniti šta želite. U se*su može biti izuzetno dobar.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

LAV Majstor zavođenja

ONA: Kraljica oralnog se*sa, pruža užitak partneru na sve načine. U seksu je izuzetna, odmah se prepušta, vodi igru i uživa.

ON: Kada dođe do intime, ne mora doći i do penetracije. On se ponekad zadovolji i time što vas je uzbudio do ludila. Ali to se ne događa često. Majstor za erotiku.

DEVICA Perverzno do bola

ONA: Vrlo je perverzna, hoće sve, oralni seks je izuzetno uzbuđuje, ali kada ga ona pruža. Voli sve, a najviše izraženu grubost i vulgarne reči.

ON: Ako oceni da ste osoba koja je vredna njegove pažnje, pokazaće se kao pravi džentlmen, a u se*su kao pravi majstor.

VAGA Juri plen

ONA: Kada krene s vama, sve dozvoljava i ne traži previše. U se*su je izuzetna, lako doživljava vrhunac, a trudi se da zadivi partnera.

ON: Žensko biće koje ga izazovno posmatra i smeška mu se za njega je lovina i razlog za bujanje erotske energije. Pokušaće da vas zadovolji.

Republika

Foto: pixabay.com

 

ŠKORPIJA Se*sualni terminator

ONA: Može pružiti najluđi i najlepši se*s. Prepušta se odmah, penetraciju želi istog trena, hoće da doživi orgazam po svaku cenu.

ON: Kada vas baci na krevet ili nagura uz zid, to znači da ga uzbuđujete. Morate ga zadovoljiti, oralni se*s smatra neizostavnim delom akcije.

STRELAC Loži ga ignorisanje

ONA: Ona čini prvi korak, a znak da ste uspeli biće jasan - konkretna je i sigurna u sebe, povešće vas gde treba. Se*s s njom nije nešto što ćete pamtiti, ali može biti zanimljiv.

ON: Lud je od strasti ako oseti da ga neko ne primećuje. Tek posle drugog ili trećeg dejta – vaš je. U seksu može biti odličan, voli razne stvari.

JARAC Trud koji se isplati

ONA: U seks ulazi lako, odmah se skida, ne beži ni od čega, ali pošto teško doživljava vrhunac, pozicija koju najviše voli je otpozadi.

ON: Možete ga zavesti u svakoj situaciji, ali ne voli direktan pristup, pa ako mu dođete i kažete šta želite, mogao bi da se povuče uprkos jakoj želji. U seksu se dosta trudi.

VODOLIJA Šizi od dodira

ONA: Celo telo joj je erogena zona, pa ako je pomazite, već ste daleko odmakli. Najbolje ju je odvesti u stan i lagano dodirivati. Ako joj dođe, krenuće sama.

ON: Treba ga osloviti kao prijatelja i zamoliti za pomoć. Od tog trena dalje sve ide lakše. U se*su može biti izvanredan. Nećete ostati uskraćeni.

RIBE Skrivena vatra

ONA: Ona može voditi ljubav bilo gde i bilo kad jer je stalno uzbuđena. Izgara u se*su, s njom provedeni trenuci su nezaboravni.

ON: Vrlo dobar ljubavnik, paziće na vibracije vašeg tela, pronalaziti ono u čemu najviše uživate i to će vam raditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading