SAZNAO PRED ŽENIDBU DA JE SNIMALA FILMOVE ZA ODRASLE: Mladoženji se ceo svet srušio, obratio se psihologu, a onda je usledio ŠOK OBRT!

Autor: Republika

Lifestyle

07.12.2021

19:13

Mladić potražio savet psihologa nakon otkrića koje mu je srušilo svet...

SAZNAO PRED ŽENIDBU DA JE SNIMALA FILMOVE ZA ODRASLE: Mladoženji se ceo svet srušio, obratio se psihologu, a onda je usledio ŠOK OBRT!

pixabay.com/E.D.

Neko tek u braku otkrije mračne tajne iz prošlosti svoje ljubavi, a neko još u vezi pa za dlaku "izbegne metak". I jedna i druga situacija su praktično jednako mučne za onog koji je "obmanut". U ovoj drugoj našao se jedan čitalac poznatog britanskog tabloida, a svoju muku izložio je njihovoj kolumnistkinji i psihologu Didri.

- Draga Didri, imam 37 godina, devojka je pet godina mlađa od mene. Planirao sam da je ženim, a onda sam saznao nešto o njoj što me potpuno zbunilo i povredilo. Naime, njen bivši me kontaktirao putem Fejsbuka i poslao mi link na jedan sajt. Bio je to porno sajt, a moja devojka glumica u filmu - napisao je i dodao da je njegova nesuđena nevesta već ranije nagoveštavala da ima "problemartičnoig" bivšeg.

- Devojka me pre upozorila na njega, rekla mi je da je problematičan i znao sam da to radi iz osvete, ali ona je i dalje bila u tom filmu. Suočio sam je s istinom i sve je priznala, ali me molila da ne gledam te filmove jer želi da ostavi taj deo života iza sebe - kaže ovaj muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

Dalje on opisuje kako je tekao razgovor između njega i njegove devojke, da mu je objasnila kako je taj "biznis" ušla iz očaja, uverena da neće moći ništa drugo da radi u životu. Ipak, odlučila je da je dosta i da mora da menja život, pa je napravila radikalne promene. Preselila se u drugi grad i prekinula sve nekadašnje kontakte.

- Sada mi je jasno zašto nikada nije htela da puno priča o sebi i svojoj prošlosti kada smo se upoznali. Pogledao sam sve filmove i osećam se užasno, ne mogu da izbacim iz glave to kakva je zapravo bila. Šta da radim?" - apelovao je na doktorku Didri da mu pomogne.

Psihološkinja mu je objasnila da je sasvim normalno što se tako oseća, što "premotava filmove" u glavi, ali i da treba da ima na umu da je njegova devojka odlučila da se promeni i da je takav život ostavila iza sebe.

- I dalje možete da ostvarite srećnu budućnost o kojoj ste maštali i pre ovog saznanja. Moraš da prihvatiš njenu prošlost - savetovala je.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
dragan

08.12.2021 09:50

briga nas za engleze i njihove probleme oni su moralno dno, većina njihove dece u braku nisu od muškog roditelja već iz prevara njihovih žena.

Lala

08.12.2021 11:10

E ako je " glumila" sa crncima, bolje da odustane. " Veliki" su tu standardi.

Rade

20.01.2022 14:40

Da. Resila da bude svetica pa pakao iz kog je dosla treba zaboraviti. I ja sam resio da budem milioner