OVAKO IZGLEDA ŽENA SA KOJOM MUŠKARCI NAJČEŠĆE VARAJU SUPRUGE! Da li je ona zaista tajanstvena zavodnica!?

Autor: Republika

Lifestyle

05.12.2021

17:39

Na 18+platformi Ešli Medison 1.300 muškaraca iskreno je priznalo kako bi odabrali (ili kako su odabirali) osobu sa kojom su imali aferu.

OVAKO IZGLEDA ŽENA SA KOJOM MUŠKARCI NAJČEŠĆE VARAJU SUPRUGE! Da li je ona zaista tajanstvena zavodnica!?

Ilustracija: Pixabay

Ovo istraživanje pokazalo je da je proces izbora ljubavnice dosta složeniji od samo susreta sa zgodnim strancem u baru. Naime, 27 posto njih otkrilo je da bi prevaru najpre počinili (ili su počinili) s koleginicom s posla ili s prijateljicom.

- Druga žena se često prikazuje kao tajanstvena zavodnica, ali istina je da, ako muškarac ima aferu, to će verovatno biti s nekim koga već poznaje - otkrili su sa platforme za Dejli Mejl.

Čak 23 posto muškaraca reklo je da bi ipak bili veoma srećni da prevaru počine s nepoznatom osobom, tokom putovanja, na primer.

Oni koji su imali aferu otkrili su da su to uradili da bi pokušali da spasu svoj brak, a ne da bi ga uništili.

Kompanija je nakon istraživanja naglasila i važnost dejting aplikacija.

- Umesto da se povežemo s nekim iz našeg društvenog kruga ili, još gore, iz poslovnog kruga, na dejting aplikacijama možemo da pronađemo istomišljenike koji su možda isto u braku i s kojima je manja šansa da budemo otkriveni.

Istraživanje je pokazalo i da je čak 99 posto muškaraca u jednom trenutku razmišljalo o aferi ili je počinilo. Kao glavni motivator pokazao se seks, tačnije potraga za boljim seksualnim zadovoljstvom.

A što se žena tiče, njih 39 posto priznalo je da je imalo aferu, a 35 posto je priznalo da je razmišljalo o njoj. Oko 54 posto od onih koje jesu prevarile svoje partnere otkrilo je da se to dogodilo nakon što su dobili decu.

Većina i žena i muškaraca otkrila je da su se u prevaru upustili zbog potrebe za fizičkim zadovoljstvom. Na primer, samo 5 posto žena tražilo je emocionalnu zamenu.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading