ŽENE DOVODI DO LUDILA! Kraljičina poza garantuje nezamisliv vrhunac! PRIJA I MUŠKARCIMA!

Autor:

Lifestyle

02.12.2021

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oralni seks je ženama često ključan za postizanje orgazma, a poza nimalo seksi naziva "facesitting" dobila je novi izgled i mnogo privlačniji naziv – "queening".

ŽENE DOVODI DO LUDILA! Kraljičina poza garantuje nezamisliv vrhunac! PRIJA I MUŠKARCIMA!

Foto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Poza se svodi na to da žena čuči iznad partnerove glave i lagano se spušta kako bi on mogao da je oralno zadovolji.

Mnogo je razloga zašto je "queening" sjajan za oba partnera, ističe za Men’s Health seksualna instruktorka Džidži Engl.

- Ženi ta poza donosi pruža osnaživanje i psihičko i fizičko. To je sjajan položaj jer je klitoris u fokusu, a stimulacija klitorisa je ključna za ženski orgazam - tvrdi Engl i nastavlja:

- Osim toga, tu je osećaj dominacije i svojevrsnog poštovanja od strane partnera, što može biti jako seksi. Poza snažno ruši ustaljenu sliku žene kao podređene u heteroseksualnom odnosu - žena je ta koju ovde opslužuju.

Varijacije koje olakšavaju

Ipak, Engl dodaje da ova poza nosi blagodeti i za muškarca:

- Pre svega, tu je pružanje zadovoljstva partnerki, a poza je idealna ako muškarac voli da bude podređen. Ako muškarac ima fetiš na zadnjice, u ovoj pozi će mu vaša biti nadohvat ruke, a savršena je i za one koji preferiraju lagano gušenje tokom seksa - objašnjava ona i pritom upozorava da je bezbednost najvažnija.

Naravno, poza nosi i određene probleme. Osim ženama koje ne uživaju u oralnom seksu, poza neće goditi ni onima koje nisu naročito gipke. Kako savetuje Džidži, žena se može uhvatiti za uzglavlje kreveta kako bi bila stabilnija, ili može kleknuti umesto da čuči, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading