SKLOPLJEN PRVI UGOVOR O PRAVILIMA U VEZI! Ima 17 strana i nisu baš sve stavke ROMANTIČNE!

Autor:

Lifestyle

14.09.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eni Rajt i Majkl Hed, mladi par koji se upoznao na Tinderu i tako započeo svoju ljubav, sklopili su "ugovor o vezi" i to na celih 17 strana.

Republika

Foto: Photo by Christiana Rivers on Unsplash

Eni i Majkl preporučuju svima da potpišu ugovor o vezi, Ilustracija

Mada kažu da je sve počelo kao njena šala, kažu da im je ugovor samo poboljšao vezu i olakšao odnos.

Neke od stavki iz ugovora su da joj mladić mora da kupuje cveće dva puta mesečno i pet puta sedmično ide u teretanu.

Pored spomenutih, uneli su i klauzule koje se odnose na međusobno poštovanje, iskrenost, komunikaciju, podršku koju bi trebalo da pruže jedno drugom kada im bude potrebna…

Eni uspeh njihove veze, koja traje skoro godinu dana, pripisuje upravo ugovoru koji su napravili.

- Naš odnos tretiramo gotovo kao poslovnu interakciju. Suočavamo se sa raznim izazovima koje imaju i poslovni partneri. Sledimo dogovor i tretiramo ga više kao da smo partneri u životu, a ljubav je dodatni bonus - kaže Eni, inače studentkinja, a prenosi britanski The Sun.

Eni objašnjava da su njen momak i ona ugovor napravili dogovorno i da su u tome partneri, a da im je cilj da se pozabave zajedničkim životom i da je ovo njihov način da to i učine. Dodaje da je njihova veza počela upoznavanjem na Tinderu i da su ona i Majkl priču nastavili tako što su otišli u zajedničku šetnju sa psima koje imaju.

Takoše, ona navodi da je srećna što je upoznala Majkla i da ju je privuklo i to što je on na profilnoj fotografiji čitao knjigu.

- U jednom momentu shvatila sam da je Majkl sve ono što sam oduvek želela od partnera. Došli smo do tačke u kojoj smo prilično brzo shvatili da imamo slična očekivanja jedno od drugog - ističe Eni.

Njih dvoje su se dogovorili da svako sastavi svoj ugovor, a onda su se našli i pročitali jedno drugom svoje "zahteve" i uslove.

Jedan od njenih zahteva na tih 17 strana je i da je Majkl "ne pritiska" da razgovara ako njoj nije do priče.

- Pričaću kad budem spremna i kada mi se priča, a ne po svaku cenu. To je nešto što sam napisala u ugovoru - otkrila je Eni.

Jedna od stavki koju su uneli o "ugovor o vezi" je i da rešavanju problema ne pristupaju tako što će kriviti jedno drugo i povređivati se međusobno, već tako što će tražiti način da ga saniraju.

- Ne tretiramo probleme kao da je jedno od nas krivo što je problem nastao, već pokušavamo da ga zajedno rešavamo - kaže Eni.

Par uživa u srećnoj vezi i veruje da bi i drugi trebalo da razmotre sopstvene "uslove i odredbe" kako bi pomogli u ranom sprečavanju sukoba u emotivnim vezama.

Eni kaže da imaju dogovor da ažuriraju "dokumet" svakih šest meseci, a na godišnjicu veze imaju dogovor da analiziraju šta su dobro uradili, a šta bi još moglo da se poboljša u njihovoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading