SMERNICE ZA MUŠKARCE: Evo kako da je dovodete do vrhunca

Autor: Marija Stanić

Lifestyle

07.09.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi muškarac zadovoljio partnerku u krevetu i tako sebi povećao nivo samopouzdanja, potrebno je da se služi trikovima koji će pomoći da žena doživi vrhunac.

Republika

Foto: pixabay.com

Praktični saveti zlata vredni

Statistika kaže da više od četvrtine muškaraca pati od anksioznosti zbog seksualnih performansi i to može da uzrokuje erektilnu disfunkciju. Drugim rečima, mnogi imaju tremu od toga kako će se pokazati u krevetu, a neki pogrešno veruju da je dovoljno da imaju veliku alatku da bi doveli ženu do vrhunca.

Seksolozi koji se bave edukacijom i podučavanjem muškaraca koji su željni poboljšanja na ovom terenu otkrivaju jednostavne načine i seksualne tehnike koje će im pomoći da partnerke dovedu do orgazma.

Magija poljupca

Ljubite partnerku po celom telu da biste stvorili uzbuđenje i povećali šanse za orgazam. Polako gradite seksualnu napetost. Ne potcenjujte snagu poljupca. Držite partnerku uz sebe da bi vam se sinhronizovali otkucaji srca. S ovim će hormoni zadovoljstva probiti plafon. Počnite sa sporim lakim poljupcima i polako ubrzavajte, istražujući njen vrat i lice.

Seksi šaputanje i erogene zone

Predigri posvetite pola sata. Igra rečima može žene da dovede do orgazma, zato ne zaboravite da uključite i mozak u vođenje ljubavi. Seksi šaputanje, stenjanje i nestašan razgovor stimulišu amigdalu - emocionalno područje mozga povezano s užitkom. Ne plašite se da istražite njene erogene zone rukama. Tačke užitka kod žena su vrat, ramena, uši, donji deo stomaka, unutrašnja strana butina, jama iza kolena, zadnjica i stopala, koja vam ne moraju biti fetiš da biste im se posvetili.

 

 

Tajna je u tome da usporite

Muškarcima je u proseku potrebno od dva do 10 minuta za postizanje orgazma, a ženama od 16 do 20 minuta. Zaključak je jednostavan: morate da usporite. Postoji još jedan supertrik. Dovedite partnerku do ivice orgazma, a zatim se zaustavite pre nego što polako ponovo krenete u akciju. To garantuje duži i intenzivniji orgazam.

Ogledalo i tantrički seks

Postavite ogledalo pored kreveta i namestite se da oboje možete da vidite šta se događa. Najbolje pozicije za ovo su kaubojka i dogi stajl. Žene su jednako vizuelna bića i vole da gledaju sebe u akciji. Isprobajte i tantrički seks. Okrenite se jedno prema drugom i tako lezite. Gledajte se u oči, ujednačite disanje, polako kružite rukama po njenom telu i nežno držite njene grudi ili druge osetljive delove tela. Posvetite ovom zadovoljstvu svakodnevno 10 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading