NIJE BAŠ DA DUŽINA I OBLIK MUŠKE ALATKE NISU BITNI! Žene kažu da je baš ovakav bez premca!

Autor:

Lifestyle

20.08.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako žene mahom tvrde da im je predrigao i odnos muškarca prema njima u krevetu mnogo bitniji od veličine i oblika muškog polnog organa, ipak, anonimne ankete pokazuju da im užitak bar delom zavisi od izgleda penisa.

Republika

Foto: pixabay.com

Žene kažu da je najbolji "duži" i zakrivljen kao banana

 

Naime, anonimne ankete pokazuju da najveći broj dama preferira "malo veći", ali najviše je bilo onih koje su rekle da je najbolji "zakrivljeni". Ali ne bilo kako zakrivljen..., piše Pink.rs.

Postoje tri vrste "zakrivljenih" penisa - oni koji idu u stranu, blago savijen nagore i zakrivljen nadole. Čak 90 odsto nizh je reklo da ubedljivo najviže uživaju kada je organ blago zakrivljen nagore.

Ovaj oblik muškog polnog organa se obično poredi sa banonom, a žene tvrde da je dobar zato što tokom vođenja ljubavi konstantno stimuliše gornji deo vagine, baš tamo gde se nalazi G-tačka. Neprestani pritisak na ovu tačku pruža eksplozivan užitak, pa čak i ako muškarac i nije posebno vešt u seksu.

U slučaju da je penis zakrivljen nadole, poput kuke, to je već problem i da bi žena uživala u seksu neophodno je pažljivo odabrati pozu. Misionarka na dolazi u obzir jer je u tom slučaju odnos vema bolan. Najbolji je dogi jer je penis zakrivljen prema dole i u ovoj pozi odlično stimuliše G-tačku. Dobra poza je i kada je žena gore, ali okrenuta leđima muškarčevom licu.

Kod najvećeg broja muškaraca penis ide u stranu (stručnjaci za seks kažu da to ima veze sa masturbacijom, odnosno rukom koju tom prilikom koriste), što može da bude bolno za ženu ukoliko i kod nje vaginalni kanal nije zakrivljen. Ovaj problemm je lakše reširi jednosvanim pomeranjam karlice i nameštanjem tako da i ženi i muškarcu bude udobno i prijatno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
eda

20.08.2021 11:17

Kada ste vi seljanka i on seljak (mislim seljak kao karakterna osobina) onda je veoma bitna dužina.