"SMRDE" NA KILOMETAR: Kako da prepoznate ženskaroša kojem ne treba verovati

Autor: cosmopolitan.hr

Lifestyle

12.07.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srcelomci, odnosno neverni partneri imaju zajedničke osobine po kojima možete da ih prepoznate i izbegavate.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nije teško prepoznati ženskaroša

Drugim rečima, ukoliko želite da spasite srce od slamanja, pažljivo proučite spisak karakteristika ženskaroša.

Način udvaranja

Baš one reči s kojima vam se udvarao su dobar pokazatelj da li je reč o ženskarošu. Dečko koji vredi je iskren i skroman u razgovoru s vama. Umerena stidljjivost je privlačna jer daje ženama samopouzdanje. Ženskaroš je alfa mužjak koji se razbacuje imenima svih koje poznaje, priča o automobilima koje vozi ili je vozio i izgovara najljigavije fraze za startovanje kojih se možete setiti.

Reči se ne poklapaju s delima

On se razmeće obećanjima. Priča da će vas odvesti ovamo i onamo, da će vas upoznati sa svojom roditeljima, ali ništa od toga se ne događa. Ako slobodno vreme ne provodi s vama, provodi ga s nekim drugim ili jednostavno nije zainteresovan za vas. 

Viđate se isključivo kasno uveče

Ako ne dobijate njegove poruke i pozive pre 22 sata, njemu je na pameti samo jedna stvar. Pitaće vas šta radite i da li želite da se družite. Ovakva poruka znači isključivo to što piše. Nije zainteresovan za ništa više.

RepublikaFoto: Photo by Hendo Wang on Unsplash
Ako se hvali i vulgaran je prilikom udvaranja, nije dobar izbor

Previše komplimenata

Svi volimo da ih čujemo, ali u pravoj meri. Ako vam daje kompliment za baš svaki detalj vašeg izgleda i vašu ličnost do detalja, nije dobro. I kad to ponovi nekoliko puta tokom razgovora, sve je jasno.

Ne zove vas nakon seksa

Dobio je šta je hteo i to je to. Krenite dalje i ne trošite vreme i energiju na razmišljanje šta bi to trebalo da znači.

Komentari na društvenim mrežama su više nego zanimljivi

Naravno da ćete proveriti njegove fotke i šta piše na zidu. Ako je tamo niz poruka drugih devojaka tipa: „Super sam se provela sinoć“, imate dokaz da je čistokrvni ženskaroš. A kad vidite njegove odgovore u kojima ih ponovno poziva na druženje, trebalo bi vam biti jasno da je zainteresovan za celi ženski rod i da ste samo jedna u nizu.

RepublikaFoto: Photo by Dainis Graveris on Unsplash
Kada zove samo posle 22h, znate šta su mu jedine namere

Solira već duže

Nije bio u vezi godinama i kaže da ga ne zanima ozbiljan odnos. Treba li uopšte nešto dodati. Međutim, ako je u njegovoj ljubavnoj prošlosti nekoliko veza koje su trajale duže od pola godine, vredi se potruditi.

Ne može da se odupre flertu

Shvatićete ga kad ste zajedno napolju, a on svima posvećuje više pažnje nego vama. Razgovara s drugim ženama duže nego s vama i gleda druge više nego vas. Biti s njim je pravo gubljenje vremena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading