TRI NAJČEŠĆE GREŠKE ŽENA: Ovo su razlozi iz kojih NE MOŽETE da nađete partnera po svojoj meri!

Autor:

Lifestyle

18.06.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sigurno se svaka žena jednom u životu zapitala zašto ne može da nađe "gospodina pravog".

Foto: Photo by Anthony Tran on Unsplash
Foto: Ilustracija

Pronalazak ljubavnog partnera i nije baš jednostavna stvar. Iako to možda ne mislimo, često je problem upravo u nama, jer zbog lažnih uverenja ne uspevamo da pronađemo tu posebnu osobu.

Ako se pitate zašto ne možete da pronađete srodnu dušu, poslednja stvar koju bi trebalo da uradite je da odustanete i da se odreknete  nade. Pokušajte da sagledete greške koje pravite i da poradite na njima.

1. Upoređujete se sa drugim ženama

Poređenje je jedna od najgorih stvari koje možete da uradite sebi, jer se obično završi omalovažavanjem sopstvenog izgleda i vrednosti.

Nije važno da li ste bolji ili lošiji od druge osobe, negativna energija i ljubomora su osećanja koja ne bi trebalo da budite u sebi.

Pokušajte da na lepši način gledate svet oko sebe i fokusirajte se samo na dobre stvari. Stanite ispred ogledala i ispričajte sve svoje vrline koje vas krase, a onda ćete moći da to isto primenite u životu sa drugim ljudima.

2. Zacrtali ste tip muškarca

Želite da pronađete partnera koji je najbolji u svemu. Nažalost, za to postoji mala mogućnost. U glavi možda imate sliku savršenog muškarca i ne želite ništa drugačije od toga.

Probajte da proširite svoje vidike, jer se ljubav vašeg života nalazi upravo ispred vas.

Umesto da se fokusirate na fizički izgled, obratite pažnju na nečije osobine. Ono što osoba nosi u sebi je važnije od svih fizičkih atributa.

3. Mislite da je prekasno za sve

Ukoliko ubedite sebe da ste propustili životnu šansu, doći ćete u situaciji da prestanete da se nadate. To je velika greška, jer odustajete pre nego što ste nešto započeli.

Zaboravite na stare navike i razmišljajte pozitivno. Verujete u sebe i u činjenicu da na svetu postoji osoba koja čeka samo na vas.

Ljubav ne može da se isplanira, ona se jednostavno dogodi. I dok čekate "onog pravog", pokušajte ostvarite bolju i lepšu vezu sa sobom, navodi Telegraf.

Komentari (0)

Loading