UHVATIO IH NA GOMILI: Dečak upao ocu u sobu i zatekao ga u AKCIJI sa TAŠTOM, pa im poručio JEDNO!

Autor:

Lifestyle

04.05.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka dvoje dece Džejmi Volker iz Amerike saznala je za ljubavnu aferu svog supruga, a da stvar bude još gora, žena sa kojom ju je varao punih pet godina je njena majka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Džejmi je zatim objasnila kako ih je u prevari zapravo razotkrio njen sin tinejdžer kada je upao u sobu i zatekao u ljubavnom zanosu svog oca i baku.

– Moj sin im je poručio, ako joj vi ne kažete, ja ću to uraditi – kaže Džejmi.

– Moj sada već bivši suprug odlučio je da da mi otkrije istinu. Bilo je tokom jedne duže vožnje u automobilu. Završili smo na parkingu j***nog Valmarta, imali smo ozbiljan razgovor i rekao mi je šta se sve događalo poslednjih pet godina – rekla je ona.

Džejmi je bila skrhana bolom, ali tvrdi da nije odmah mogla da ga ostavi zbog finansijskih problema.

– Bila sam šokirana i nisam znala šta da uradim. Nisam bila u finansijskoj mogućnosti da se brinem za sebe i decu u to vreme, tako da sam ostala s njim i krenuli smo na terapiju – rekla je ona, navodi Objektiv.

Kasnije su se preselili u državu Tenesi kako bi prošlost pokušali da ostave iza sebe i krenuli iznova, ali se njen suprug nije zaustavio u prevarama. Ovaj put, ljubavnu aferu imao je sa koleginicom s posla.

Par se konačno razveo 2017. godine, nakon čega je njen bivši suprug oženio koleginicu s kojom ju je prevario.

Razočarana žena je otkrila i kako se njen tada 16- godišnji sin nosio sa tom situacijom i kako je podneo razvod roditelja.

– Bilo je to za njega traumatično iskustvo. Sada je dobro, ali neko vreme je bilo problema.

Rekla je da njen sin nema dobar odnos sa bakom i ocem, ali da ona i bivši suprug i dalje zajednički odgajaju dete.

Sa majkom kako kaže, nije pričala četiri godine dok rane nisu zarasle. Prošle godine su izgladile odnose, ali priznaje da još uvek ne može s njom da razgovara o bivšem suprugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading