SPAVA SA TRI LJUBAVNIKA: Britanac se požalio da ga devojka OTVORENO vara, a sa njim ima odnose samo u JEDNOM slučaju!

Autor:

Lifestyle

29.04.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Šta biste vi uradili kad biste se našli u situaciji da vas partner iskorišćava?

Foto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Jedan Britanac se požalio da ga njegova devojka uvek napušta kad on ne može da joj priušti sve što bi ona želela.

Ona ima čak tri ljubavnika u rezervi sa kojima se nalazi isključivo kad ona to poželi i prestaje da im se javlja čim joj se nešto ne sviđa. Čim smo nas dvoje naišli na problem u vezi, ona je počela da me vara sa drugim muškarcima – započeo je svoju priču, prenosi Objektiv.

Jedan je njen bivši suprug koji je nikada nije preboleo. Drugi je njen oženjen šef. Treći je bogati prevarant koji ima svojih deset ljubavnica. Moja devojka se kune da sam ja ljubav njenog života i da će mi se uvek vraćati, ali pokušava da testira moje strpljenje do krajnjih granica – požalio se Britanac.

Sada je pobegla negde sa bivšim mužem jer je meni stigao veliki račun za porez i ne mogu da ga platim. Ona sada ne želi da me vidi jer ne mogu da je vodim u skupe restorane i da joj kupujem skupu garderobu – rekao je i nastavio:

Pre neki dan me je pitala da li ću podići novac sa kartice kad se budem vraćao kući. Kad sam joj rekao da neću, ona se odmah spakovala i pobegla kod bivšeg muža.

Englez objašnjava da čak ni njegovi prijatelji ne podržavaju vezu sa njom.

Moji prijatelji ne mogu da shvate zašto je trpim. Moj najbolji drug se posvađa sa njom kad god se sretnu. Ona ne krije da ima seks sa drugim muškarcima iza mojih leđa i da odlazi kod njih čim ja nemam novac. Čak se i hvali da je njen bivši muž najviše obdaren od svih nas i da je on najbolji ljubavnik kog je ikada imala – završava on svoju priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading