STUDENTKINJA ANA OSTALA BEZ REČI KADA JE VIDELA POLNI ORGAN PARTNERA: Tajno ga slikala da vide i drugarice, SVE SE ZAVRŠILO RASKIDOM

Autor: Republika

Lifestyle

16.04.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentkinja i gejmerka Ana Monrijal (23) iz Meksiko Sitija pre Dijega imala je samo jednog partnera. S njim je izgubila nevinost i bili su tri godine u vezi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kada je potom ušla u vezu sa Dijegom, sinom poznatog lokalnog preduzetnika, bila je, kako piše "strašno zaljubljena" i očekivala je da će s njim da pomeri lične granice u svemu, pa i u se*su.

Međutim, zbog jednog dečjeg hira, potpune gluposti došla je do toga da je od silnih pretnji morala da briše profile na Fejsbuku i Instagramu, prenosi 24 Horas.

Ana je naime, bila silno razočarana Dijegom u seksualnom smislu. Prilikom prvog odnosa, kako je pisala po Fejsbuku, nije ga ni osetila "dole", dok je kasnije shvatila da nije problem u njoj, već u veličini njegovog organa.

- Kao da ima kikiriki među nogama. Znači mislila sam da je do mene, da ga ne uzbuđujem, ali ne. I kad je u naletu strasti, među nogama kao da nema ništa. Nisam mogla da verujem. Drugarice su me hvalile da sam našla idealnog tipa, a ja sam poludela. Šta da radim, da ga otkačim? Moraću, on nema ništa dole - napisala je Ana, posle čega je uvredila momka tako što im je poslala sliku njegovog organa dok je spavao.

Tri nedelje kasnije oni su raskinuli. Međutim, Dijego je od zajedničkih poznanika saznao da ga je Ana slikala i da je slala fotografije drugaricama.

Dijego je brutalno uzvratio. Ne samo što joj je pretio, već ju je na društvenim mrežama proglasio najvećom k….m Meksiko Sitija, pa je zbog silnih lascivnih poruka i pretnji morala da beži u virtuelnu ilegalu.

Poslednja poruka koju je Ana objavila bila je uznemirujuće sadržine.

- Prete mi. Nema me. Bežim, povlačim se. Izgleda da sam preterala - kazala je.

Portal 24 Horas navodi da je lokalni preduzetnik iz Meksiko Sitija takođe doživeo puno neprijatnosti zbog sinovljeve "obdarenosti" kao i da od Ane Monrijal već neko vreme nema ni traga ni glasa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading