ISPOVEST devojke koja je izgubila NEVINOST SA 13 GODINA: Evo zašto se sada kajem

Autor: srbijadanas.com

Lifestyle

01.04.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva ljubav, odnosno intimni odnos je veliki događaj u životu, a da li će on biti prijatan i lepo iskustvo zavisi od mnogo faktora, među kojima je starost jedna od ključnih... Evo priče devojke koja je nevinost izgubila sa 13. godina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tinejdžerska zaljubljenost nije uvek razlog za prerano stupanje u intimni odnos

Kako gubitak nevinosti sa 13 godina zaista utiče na tebe? Jedna žena, koja je želela da ostane anonimna, otvorila je dušu za britanski "Dejli mejl" i otkrila celom svetu da joj je to bila jedna od najgorih stvari koje je doživela u životu.

Sad, kao odrasla osoba, ona objašnjava da je kao mlada devojka ušla u vezu sa starijim tinejdžerom i tek kasnije kroz život shvatila da je njihovo seksualno ponašanje bilo pogrešno.

- Izgubila sam nevinost sa 13 godina. U to vreme imala sam dečka koji je bio punoletan i koga sam smatrala oličenjem kul dečka, zato što me je često iz škole vozio kući motorom - započela je ispovest.

- Raskidali smo, pa se mirili skoro tri godine, i ja sam uvek njega opisivala kao svoju prvu ljubav. Tog sam mišljenja bila sve dok nisam odrasla i doživela pravu zrelu ljubav. Tada sam shvatila da je sve što sam imala sa njim bila samo ekstremna zaljubljenost.

U nastavku je obrazložila:

RepublikaFoto: pexels.com
Treba sačekati pravu ljubav, punu poštovanja

- Definitivno nisam imala seks zato što su ga imali svi moji prijatelji, ali sam htela da moj dečko ostane sa mnom. Kad bi se posvađali oko nečega, emotivno sam se raspadala. Ostajala sam danima u sobi, odbijala da jedem i bila sam potpuno opsednuta bilo kojom devojkom zbog koje bi me šutnuo tog dana. Bila sam bolesna i na granici mentalne nestabilnosti. Ipak, imala sam samo 13 godina - prenosi britanski "Dejli mejl" njene reči.

- Stupiti u intimne odnose tako mlada, definitivno je učinilo da seks vidim na potpuno pogrešan način. Mnogo godina nakon raskida sa mojim prvim dečkom nisam imala samopoštovanje i spavala sam sa svega nekoliko ljudi, mada ni to nisam želela. Jednostavno nisam bila emotivno spremna. Sačuvajte seks za pravu osobu i pravo vreme - zaključila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading