POZA KOJE SE NEĆETE ZASITITI: Tokom BALASANE ćete ga osetiti kao nikada do sada

Autor:

Lifestyle

07.03.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umirujuća “balasana poza” idealna je za one koji žele da oslobode svoju unutrašnju senzualnost, praktikovali jogu ili ne, svakako ne škodi da pokušate. Iznenadiće vas koliko možete uživati.

Foto: Photo by cottonbro from Pexels
Foto: Ilustracija

Dobre strane

Ova poza je idealna za one koji imaju problema sa leđima, baš iz razloga što se umnogome oslanja na istezanje ovog dela tela. Sam položaj je opuštajući. Zbog toga je to često neutralna poza tokom joge, kada vam treba odmor od obavljanja drugih, napornijih.

Kako se izvodi

Kao što možete videti na fotografiji ispod, potrebno je da partnerka legne na ravnu površinu, odnosno pod, tako što će noge saviti u kolenima, ali ih raširiti tako da se nožni prsti dodiruju.

Foto: Photo by Elly Fairytale from Pexels
Foto: Ilustracija

Čelo treba da je naslonjeno na pod a ruke ispružene ispred, ili, radi bolje potpore, možete se uhvatititi za nešto ispred vas – nogice od kreveta ili slično.

Telo treba da vam je potpuno opušteno.

Partner penetrira sa zadnje strane, tako što je blago pomera ka napred, a sjajno je što kod ove poze, žena sama bira koliko duboko i snažno želi da idete. Takođe, partnerku možete maziti ili masirati u isto vreme, što dodatno podstiče uživanje.

Takođe, u ovoj pozi, veće su šanse da će doživeti orgazam.

Uostalom, pokušajte i sami. Možete doživeti neverovatno iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading