OVO IM JE JAKO VAŽNO ZA VREME SE*SA: Otkriveno šta MUŠKARCIMA pruža SAMOPUZDANJE, a ženama!

Autor: Republika

Lifestyle

02.02.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo!

RepublikaFoto: pexels
Foto Ilustracija

Mnoga istraživanja su pokazala da tokom seksa muškarci dostižu orgazam u 95 posto slučajeva, dok je kod žena taj procenat 50 do 70 posto.

Istovremeno, neke žene se žale da muškarci brinu samo o svom zadovoljstvu i ne brinu se hoće li žena doživeti vrhunac.

Ali istina je drugačija. Iako, naravno, postoje muškarci kojima nije svejedno da li žena uživa u seksu, većinu njih je zaista briga, prenosi portala "Zadovoljna.hr."

Novinar Michael Castleman, koji je više od 40 godina odgovarao na pitanja o seksu, kaže da je pitanje koje mu mnogi muškarci postavljaju - kako mogu da pomognem partnerki da doživi orgazam? Pored toga, zabrinutost muškaraca zbog problema poput prerane ejakulacije ili veličine genitalija delimično proističe iz uverenja da njihovi problemi utiču na zadovoljstvo njihovih partnera.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tačno je da ovi i slični problemi imaju mnogo manje veze sa seksualnim zadovoljstvom žena nego što muškarci veruju. Stoga se zaključuje da mnogi muškarci brinu o svojim partnerkama i svom orgazmu, a takvo mišljenje potvrdilo je i nedavno istraživanje.

Muškarci sa ovom osobinom su bolji u seksu Istraživači sa Univerziteta u Mičigenu nasumično su podelili 810 muškaraca sa dve erotske priče i dali im zadatak da ih pročitaju. U jednoj od priča žena je doživela orgazam, a u drugoj nije. Posle toga, istraživači su tražili od muškaraca da ocene sopstvenu muškost i seksualno samopouzdanje.

Oni koji su pročitali priču u kojoj je muškarac doveo ženu do orgazma, dali su sebi mnogo bolje ocene, što im je sugerisalo da cene to što pomažu ženi na putu do orgazma. Na kraju, važno je da obe strane znaju da niko nikome ne daje orgazam. Orgazmi su poput smeha.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto Ilustracija

Komičari nisu ljudi koji samo uspevaju da nas nasmeju. Oni nam pomažu da izrazimo osećanje koje je u nama. Michael B. Jordan je najseksi čovek na svetu za 2020. godinu - 4 Dobar izbor? Borac za bolji svet koji mamu vodi na crveni tepih najseksi je čovek na svetu

Možete olakšati proces svom partneru, ali bez njihove želje i volje neće biti ništa. Zato se nemojte sramiti da razgovarate o seksu i pitate partnera šta mu odgovara, ali i da izrazite svoje želje.

 

 

 

Takođe, kao što je ženski orgazam ključan za seksualno samopouzdanje muškarca, tako isto samopouzdanje kod mnogih žena zavisi od muškog orgazma. Nemački istraživači anketirali su 240 žena o orgazmu, a više od polovine njih ocenilo je zadovoljstvo partnera kao veoma važno da bi i one bile zadovoljne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading