Ovo su ključne razlike između prosečnog i vrhunskog s*ksa

Autor:

Lifestyle

13.09.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ima svoje mišljenje na ovu temu, ali ipak postoje neki pokazatelji koji uspostavljaju razliku između "odrađen posao" od vrhunskog užitka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Hemija

Ovo je jedan od ključnih povoda za dobar seks. Seks bez hemije je puko zadovoljavanje fiziološke potrebe i ništa više. Čin kao takav i nije baš ugodan i ne ostavlja neki utisak.

Želi da vam ugodi sa zadovoljstvom

Želi da vam ugodi sa zadovoljstvom. Ako imate osećaj da je partneru zaista stalo da vam ugodi i da u tome i on uživa, to je prava stvar. Istražujete jedni druge i pritom uživate.

Tu nema mesta sebičluku, samo saznanje da ste na dobrom put do nezaboravnog seksa.

 

Predigra

Za neke ljude to je više od putovanja i krajnje destinacije. Ovo putovanje može da podrazumeva i oralni seks, mada nema pravila.

Što predigra duže traje želja za seksom se povećava i dostiže svoj maksimum, kada se prelazi na drugi nivo, sam seksualni čin. Bez predigre teško da ćete moći i da razmišljate po dobrom seksu.

Istraživanje

Otkrivanje nečeg novog svaki put kada imate seks je sjana stvar. Bilo da probate zajedno ili da jedno drugom predlažete nešto što je jedno od vas dvoje probalo, ili na drugi način došlo na ideju da probate zajedno. Na taj nači otvarate mogućnost da doživite nešto fantastično.

RepublikaFoto: unsplash.com

Komunikacija

Ona je neophodna, premda je najbolji onaj seks do koga je došlo spontano, bez pune priče. To nije baš uvek slučaj da se ljudi i koji se kratko poznaju , u seksu dobro razumeju bez mnogo reči.

Talenat ili iskustvo, pitanje je. Komunikacija u seksu je najbolja kada se svodi na to da osećaš šta je partneru potrebno kao i on šta je potrebno vama.

Ponekada je kontakt očima više nego dovoljan da vas nepogrešivo navodi na put ka maksimalnom uživanju.

 

Životinjska požuda

Po mnogima ovo je najbolji seks. Kada se sve dešava sa ogromnom strašću i kada se ne opterećuje detaljima, već vas jednostavno nosi, a da ni ne pomišljate gde i koliko daleko.

Ako imate osećaj stida ili razmišljate o o nekim moralnim normama, to svakako ne vodi ka odličnom seksu, pa čak ni ka prosečnom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading