VATRENI PLAN: Svi smo čuli za SEKS IZ OSVETE, evo na šta se tačno odnosi!

Autor: magazin.novosti.rs, Republika

Lifestyle

12.08.2020

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo slabe žene plaču - mislila je Skarlet O'Hara i verovatno je bila u pravu. Najlakše je plakati kada ode muškarac koji ženi mnogo znači. Evo težeg, ali efikasnijeg načina da se preboli bivša ljubav.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nije lako preboleti bivšeg, ali nije rešenje ni zatvoriti se u "četiri zida". Ukoliko vas je sve vreme varao iskoristite ga poslednji put i učinite da zažali što ste raskinuli. Da bi zadovoljili svoj ego i mirne duše krenuli dalje bacite se na - seks iz osvete!

Neki psiholozi smatraju da je "seks iz osvete" rešenje kojem pribegavaju povređene osobe. Tačno tako! Američki istraživači su došli do zaključka da se trećina ostavljenih bolje osećala posle "seksa iz osvete".

Prvi korak je osmisliti situaciju u kojoj će se odigrati "seks iz osvete". Drugi korak je da prikažete sebe u najboljem izdanju. Bez teških reči, rasprave i pogelda ispod oka.

 

Međutim, treba znati da je ovakav seks planski čin i ne treba se zavaravati da ćete se ponovo pomiriti. Ukoliko to mislite, ne treba ni da ulazite u ovakvu akciju. Ako je partner otišao ili vas sve vreme varao - zaboravite ga!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading