Misli koje muškarcima prolaze kroz glavu kada ugledaju nago žensko telo

Autor:

Lifestyle

25.07.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golo žensko telo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele se samo prepustiti vlastitim užicima, ali i užicima svoje partnerke. Ali šta to muškarcima prolazi kroz glavu kada vide n

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenostima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola ni ne vide ono što žene percipiraju kao mane.

Ostani kul

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu"podivlja". Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno razmišljati. Ne žele ostaviti utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude ostati kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja.

Pokušaj izdržati...

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i odložiti vlastito zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad to moraju raditi u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspeti doživeti vrhunac u isto vreme.

RepublikaFoto: Photo by Marvin Meyer on Unsplash

Kad bih barem znao što želi da napravim

Nemojte se bojati usmeriti malo vašeg muškarca. Šapnite mu svoje želje, pomerajte njegove ruke na mestima gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite vas uzbuđuje.

Baš sam sretnik

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada vide nago žensko telo.

Zašto se ona oseća tako nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske "kočnice" kada su oni tako očarani lepotom ženskog tela. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se  i ne može se potpuno opustiti, pravi muškarac učiniće sve da se ona oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali uvek se osećaju bolje kada dama ponosno pokazuje svoju lepotu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading