Raspalite vatru na pravom mestu: Čak duplo više žena doživi orgazam u OVOJ pozi!

Autor: Republika

Lifestyle

07.03.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurni smo da ste mnogo puta čitali o seksualnim pozama koje olakšavanju ženama i muškarcima da dožive orgazam. Međutim, u ovoj pozi žene u većini mogu da dožive pravo ludilo. Da li ste čuli za CAT pozu?

RepublikaFoto: Photo by Emiliano Vittoriosi on Unsplash
Foto: Ilustracija

Dakle, sve dobre stvari proizlaze iz improvizacije, pa tako i provereni potezi tokom seksa. Seksualni terapeuti tvrde da će žene provereno doživeti orgazam uz CAT, koji je zapravo modifikovani misionarski položaj.

CAT ili "tehnika koitalnog poravnanja" zapravo podrazumeva da se muškarac podigne nekoliko centimetara, kako bi koren njegovog penisa dodirivao klitoris.

Iza CAT-a stoji i nauka. Studija objavljena u magazinu Journal of Sex and Marital Therapy pokazala je porast od 56 posto u broju orgazama koje su doživele žene kojima za to nije dovoljan klasičan misionarski položaj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Seksualna terapeutkinja Megan Fleming kaže da CAT menja stvari, jer je većini žena potrebna klitoralna stimulacija tokom seksa, sama penetracija nije im dovoljna.

- Otprilike dve trećine žena ne mogu da dožive orgazam samo od penetracije. CAT osigurava tu stimulaciju koja im je potrebna - rekla je za HuffPost.

Seksolog tvrdi da treba početi sa klasičnim misionarskim položajem, pa onda smestiti mali jastuk ispod ženine zadnjice, koji joj pruža podršku, ali i podiže klitoris.

Savetuje muškarcima i da isprobaju i kružne pokrete, a na kraju je zaključila:

- Ako vas privlači sve bliže svojim nogama, znaćete da dobro radite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading