Pomozite mu: Kako odabrati prezervativ prave veličine?

Autor: Zadovoljna.hr

Lifestyle

08.02.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako postoji mnogo metoda kontracepcije i zaštite od polnih bolesti, kondom je sigurno najrašireniji oblik polne higijene. Reč kondom kod mnogih muškaraca izaziva osećaj nelagode čak i u 21. veku, a izjava s kojom se žena kad-tad susretne u trenutku kad se najmanje nada i baca roletnu na oči jeste ta da osećaj nije isti kad ga stave i zato ga ne koriste

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Brojna su istraživanja pokazala da muškarci zapravo ne znaju koja im veličina kondoma zapravo odgovara te da često biraju prevelike ili male i zato ih izbegavaju.

Kako bismo zbacili stigmu s kondoma i naučili kako izabrati pravu veličinu, počnimo od osnove. Nijedan muškarac nije građen jednako, zbog toga jedna veličina kondoma ne odgovara svima. Razlika u veličini polnih organa je velika, jer širina glavića varira kao i sam koren penisa.

Standardna veličina kondoma zapravo je puno veća od stvarne veličine polnog organa i zato zna da se desi da vašem partneru jednostavno ne pristaje. Izbor kondoma u današnje vreme je zaista veliki i na našem tržištu mogu se pronaći manje i veće dimenzije, tako da nema bojaznosti da nećete pronaći pravu veličinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedna od neugodnijih situacija koja  može da se desi je da kupite kondom napamet te da zbog prevelike veličine on sklizne s penisa i završi u vama, a druga je situacija ta da zbog male veličine on pukne ili izazove iritaciju polnog organa. Kako vam se takve stvari ne bi dogodile, vrlo je važno da kondom dobro prijanja uz sam ud.

Pravu veličinu kondoma vrlo lako možete da saznate uz pomoć kalkulatora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading