Istraživanje pokazalo: Žene češće dožive orgazam sa ovakvim muškarcima!

Autor: Republika

Lifestyle

29.01.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji nekoliko faktora od kojih zavisi hoće li žena doživeti orgazam, od opuštenosti do ljubavničke veštine partnera, ali naučnici tvrde da postoje i neke osobine muškarca po kojima žene mogu da pogode hoće li sa njim doživeti vrhunac.

RepublikaFoto: Photo by Jasper Graetsch on Unsplash
Foto: Ilustracija

Naučnici sa Univerziteta u Albaniju sproveli su istraživanje tokom kojeg su ispitivali seksualni život mladih žena u heteroseksualnim vezama, pa su na osnovu njihovih odgovora proverili koliko su učestalost i intenzitet njihovih orgazama povezani s izborom partnera. 

Studija je pokazala da žene čiji su partneri duhoviti, samopouzdani i dobro zarađuju češće doživljavaju orgazme. 

RepublikaFoto: Photo by Marvin Meyer on Unsplash
Foto: Ilustracija

Intenzitet orgazma, navode, zavisi od toga koliko su ženama njihovi partneri seksualno privlačni, ali na to utiče i jedna fizička karakteristika muškarca - širina njegovih ramena. 

Stručnjaci objašnjavaju da iza toga postoji evolucijski razlog: žene uživaju u seksu s razvijenim, snažnim i uspešnim muškarcima jer je tako veća šansa da će imati jednako uspešne potomke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading