DEFINITIVNO POMAŽE: Jednostavan trik za savršeno lice

Autor: Republika

Lifestyle

05.11.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadska vizašistkinja Dženifer Brouder otkrila je njenu tajnu savršene kože lica.

RepublikaFoto: pixabay.com

Dženifer stoji iza besprekorne nege lica Mišel Obame i Opre Vinfri, a sada je odlučila da otkrije kakve savete je dala ovim poznatim damama koje neguju lice prema njenim instrukcijama. 

Ona preporučuje da se na svake dve nedelje menja rutina kojom negujete lice. Upravo ovo pomaže da koža lica ostane "iznenađena“ kozmetikom koju koristite. 

- Kada mi se žene požale da imaju osetljivu kožu obično im predložim da prestanu da koriste svu kozmetiku za lice na neko vreme. Nakon toga treba ponovo da počnu da koriste proizvode jedan po jedan - savetuje ona. 

- Sva suština je u tome da dovedete kožu lica u jedno zdravo stanje. Što je koža zdravija, manje ćete mazati kremica i ostalih proizvoda - kazala je. 


O savetu da se nakon nekoliko nedelja ukidaju sve kreme i losioni Dženifer kaže: 

- Želim da vam se koža bukvalno iznenadi. To vam je kao kod vežbanja. Ne možete da radite samo trbušnjake. Morate stalno da menjate rutinu kako bi se mišići zategli. Isti je slučaj sa kožom - zaključila je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading