ROMANTIČNO: Kolekcija Biljane Tipsarević u maniru Zlatnog doba Holivuda

Autor:

Lifestyle

31.10.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga našeg tenisera Janka Tipsarevića sve je poznatije ime u svetu mode, a njena nova kolekcija "Emilie" za proleće/leto 2019. sa kojom je dizajnerka napravila iskorak na inostranom tržištu, od sada je dostupna i damama u Srbiji.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Tipsarević

Kolekcija je inspirisana zlatnim dobom Holivuda i glamurom slavnih glumica poput Odri Hepbern, Grejs Keli, Vivijen Li. Baš kao I filmske dive i nova kolekcija poznate dizajnerke je sofisticirana, jedinstvena i iznad svega romantična.

Prvi deo kolekcije čine haljine, suknje, košulje, pantalone, jaknice, zapravo svi komadi potrebni za modnu igru u stilizaciji, izradjeni od najfinije svile i brokata. Drugi deo kolekcije su modeli od prefinjene čipke sa ručnom izradom unikatnih motiva. 

- Modeli odaju mističnu dozu zavođenja i koketiranja na najelegantniji način. Ikone glume poput Elizabet Tejlor, Odri Hepbern i Doris Dej svojim stilom ostavljale su  svakoga bez daha, iznova ističući lepotu ženskog tela bez ikakvog preterivanja. Decenijama unazad one predstavljaju inspiraciju ženama širom sveta, a meni su bile posebno nadahnuće pri stvaranju ove kolekcije - rekla je dizajnerka.

Ženstvenost i elegancija kao Biljanini modni imperativi utkani su u svaki komad nove kolekcije, namenjene damama spremnim da zablistaju u svakom trenutku.

Kolekcija je pored show room-a u Parizu , od sada dostupna i u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading