Kako da izgledate atraktivno na sastanku? Spojite nespojive materijale i krojeve...

Autor: Informer.rs

Lifestyle

27.10.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme sportska elegancija dobija potpuno novo značenje - kombinovanje različitih stilova, elegancije, sporta i udobnosti, a oduševljava i to što ove komade možete nositi kako s visokim štiklama tako i s patikama!

RepublikaFoto: Aleksandar Šćekić i Dražen Žigić

U odeću koju nosite na posao uvukao se sportski duh: elegantne pantalone koje podsećaju na trenerku, sako koji bi mogao da bude i sportska jakna, mekana i lagana rolka koja već na prvi pogled najavljuje udobnost, bodiji i majice inspirisani gimnastičkim i trikoima za klizanje...

* Želite da ostavite dobar utisak na sastanku i zato ste se odlučili za sako, ali vas do sastanka čeka duga vožnja? Okačite vaš sako u autu i na put krenite samo u majici.

Foto: pixabay.com

* Želite da naglasite liniju tela i da majicu uvučete u suknju ili pantalone, ali se bojite da će se kasnije ivice izvući i da ćete izgledati neuredno? Umesto majice izaberite bodi.

Foto: pixabay.com

* Pantalone ili suknja? Odlučite se za ono u čemu ćete se osećati bolje i u čemu ćete biti puni samopouzdanja. Suknja ili pantalone s pravom kombinacijom aksesoara mogu da deluju kao stroga poslovna elegancija ili izgledaju opušteno i sportski-poslovno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading