Tri frizure zbog kojih ćete biti ZVEZDE na plaži!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

17.07.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada krenete na more, frizura vam nije prva na pameti, ali svejedno vam je potrebna ona koja će biti postojna i slatka ceo dan. Kako se ne biste mučile s raspetljavanjem mokre kose koja je još neposlušnija zbog soli, savetujemo vam da se odlučite za neku od sledećih ideja jer izgledaju odlično i vrlo su pratkične.

Riblje kosti ili festivalske pletenice

Nema ništa bolje od dobrih starih bokserskih pletenica koje kosu mogu držati na mestu čak i nekoliko dana, a ako ih pustite nakon plaže i tuširanja, imaćete divne talase i frizuru spremnu za veče i izlazak. Osim njih, odličan izbor su  takozvane festivalske pletenice koje izgledaju još bolje ako u njih upletete šarene pertle.

 

Ready for day 1 ? couldn’t decide which one to post, which one would you pick?

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on Apr 13, 2018 at 2:19pm PDT

Punđa ili polu-punđa

Ove dve frizure oduzimaju vam svega nekoliko minuta za stilizovanje, a i s njima nikada nećete pogrešiti. Kako biste izgledale što ležernije, izvucite nekoliko pramenova uz lice ili ako je u pitanju polu-punđa, napravite je dan nakon pletenica dok vam je kosa još uvek talasasta. 

 

Just gazing at my breakfast longingly! How good is buffet breakfast?!? ?

A post shared by Emma Rose ? (@emmaroseofficial) on May 25, 2018 at 3:24pm PDT

Marama kao završni detalj

Ako se ipak odlučite za nešto otmenije i prefinjenije čak i za plažu, zavežite opušteni rep i umotajte ga maramom ili je iskoristite u funkciji trake za kosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading