USPORITE STARENJE POMOĆU KROMPIRA: Glatka koža na kojoj će vam pozavideti

Autor:

Lifestyle

20.04.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starenje i određeni zdravstveni problemi mogu uzrokovati niz problema na vašoj koži, kao što su tamne mrlje ili hiperpigmentacija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Trikovi za lepšu kožu

Na svu sreću, takvi problemi se mogu efikasno tretirati na potpuno prirodan način. Hiperpigmentacija se često javlja kao posledica lošeg rada jetre, a mrlje i tačke su uzrokovane aknama, povredama ili drugim spoljašnjim uticajima.

Ovde vam predstavljamo najefikasnije i nimalo štetne metode kako da ukonite tamne mrlje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Svež krompir

Svež krompir sadrži veliki broj nutrijenata, uključujući vitamin B, koji stimuliše obnavljanje epitelnih ćelija i nikotinamida, koji ima uticaj na čišćenje kože.

Krompiri su takođe vrlo efikasni u uklanjanju tamnih krugova oko očiju.

Potrebno je da isečete krompir na krugove i masirate problematični deo kože u trajanju od 10 minuta, nekoliko puta dnevno. Ukoliko imate previše suvu kožu, možete pre procesa krompir umočiti u vodu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kurkuma

Kurkuma nudi mnogobrojne pozitivne uticaje na vaše zdravlje, ima aktive anti upalne efekte i odlična je za kožu. Nanošenje maske od kurkume jednom ili dva puta sedmično ima odlične rezultate.

Poboljšaće pigment kože i redukovati ili eliminisati pigmentske tačke i mrlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading