MODNI SPEKTAKL: Zvonko Marković slavi jubilej na SFW

Autor:

Lifestyle

11.04.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deseto izdanje Serbia Fashion Weeka biće održano od 24. do 29. Aprila, a povodom jubileja pripremaju se velika iznenađenja.

RepublikaFoto: Promo foto
Jubilarni SFW na čak pet lokacija

Ova manifestacija prvi put će biti održana na pet lokacija, a spektakularno otvaranje biće u Dunavskom parku, koji se zbog preko 250 biljnih vrsta koje u njemu rastu nalazi pod zaštitom Republičkog zavoda za zaštitu prirode.

Foto: Promo foto

Od domacih dizajnera ove godine predstvice se Zvonko Marković, Bata Spasojević, Marija Šabić, Suzana Perić, Milica Tricković, Nemanja Pantelić, Danijela Božić, Ana Vasiljević, Boško Jakovljević... Svoje kreacije predstavice i najpoznatiji dizajner Emeric Fransoa iz Pariza.

Na SFW dolazi i Addy van den Krommenacker, dizajner holandske kraljevske porodice.  Specijalna gošća jubilarnog SFW biće Guo Pei, jedina azijska dizajnerka koja je pored kreatora Ellie Saba pozvana od strane francuske Nacionalne komore za visoku modu pozvana da učestvuje na manifestaciji Haute Couture. Nakon što je Rijana ponela njenu kreaciju, Guo Pei je postala jedan od omiljenih dizajnera svetskih celebrity ličnosti, a magazin Times ju je 2016. godine uvrstio na listu 100 najuticajnih ličnosti sveta.


Na svečanom zatvaranju jubilarnog SFW nastupiće slavna francuska šansonjerka Lor Prešak, zajedno sa svojim suprugom, sjajnim instrumentalistom i vokalnim solistom Stankom Marinkovićem, za koju kompozitor Žak Venerozo kaže da je nešto između Edit Pjaf i Dženis Džoplin. U njenim pesmama, iza kojih stoji kompozitor i producent Selin Dion, prepliću se francuska prefinjenost i duša Guče.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading