OBAVEZNO ZA PROLEĆE! Ova odeća nikada neće postati DEMODE

Autor:

Lifestyle

16.03.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak proleća je ono vreme u godini kada s nestrpljenjem čekamo da se otarasimo debelih džempera i glomaznih cipela ali i spremanju plakara kada se prisećamo komada koje imamo i počinjemo polako da razmatramo one koje bi ove sezone mogli da se nađu među favoritima koji će osvežiti naš stil i odevne kombinacije, bilo dnevne ili one večernje.

RepublikaFoto: instagram.com/shortstoriesandskirts
Uvek u trendu

Trendovi se smenjuju brzinom svetlosti, ali ako smo pametne, ne damo se lako povesti modnim kampanjama već razmišljamo svojom glavom i planiramo prolećni šoping, nećemo ostati bez dinara u novčaniku.

Da ne bi došlo do toga, najvažnije je da se usredsredimo na one komade koji su klasika i koje ćemo želeti da nosimo iz sezone u sezonu. 

Tanke pulover haljine

Pulover haljine su idealan komad za prelazno vreme, koji lako možemo kombinovati i sa elegantnim cipelama i sa patikama. Debelo pletivo sada menjamo za ono najtanje, a popularni krojevi ovakvih haljina kao i dezeni, osvojiće baš svaku damu. 

Ravne cipele

Jednostavne, lepe i praktične, ravne cipele su neodoljivi komad koji se lako kombinuje, a uvek deluje elegantno i prefinjeno. Setimo se samo najvećih ikona stila Odri Hepbern i Grejs Keli.One ih nisu skidale, čak su jako retko nosile cipele na štiklu, čak i u najelegantnijim prilikama.

Najbolja dnevna kombinacijama sa mokasinama ili baletankama je ona sa farmericama i jednostavnom belom majicom, a u večernjoj sa odelom dvorednog kopčanja od lana. Bezvremenski i šik!

 

Get yourself a girl who can do both. http://liketk.it/2uRdl #liketkit

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on Mar 4, 2018 at 5:24am PST

Multipraktik - i na patike, i na štikle

Najbolji komadi su oni koje možemo nositi i u dnevnim i u noćnim prilikama. Recimo, crne pantalone visokog struka nešto kraćih nogavica, kao i farmerice kroja koji nam pristaje, možete nositi i sa patikama i sa elegantnim cipelama, a mi vam preporučujemo cipele poput ovih na fotografiji koje su apsolutni hit za narednu sezonu.

 

Crème de la Crème?

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on Mar 5, 2018 at 11:50am PST

Baloner

Njegovo vreme dolazi svakog proleća i jedan je od onih neizostavnih komada koji se preporučuju svakoj dami. Stoji sjajno ženama bilo koje građe i visine, a lako se kombinuje i na elegantne i ležerne odevne kombinacije. 

Top na tanke bretele

Postoje one obavezni komadi koje možemo nostiti i zimi i leti, a u ovom slučaju to je tanki top svilenkastog materijala. Lak za kombinovanje, zimi ga nosimo ispod toplog džempera, a leti uz farmerice, suknje ili pantalone. Sa udobnim cipelama ili onim na štiklu, možete ga nositi od jutra do mraka.

 

Getting Ready for a night out with @fwrd #fwrdtravels #pfw

A post shared by ??Sara (@collagevintage) on Mar 3, 2018 at 10:37am PST

Cipele sa kristalima

Prolećne cipele sa štiklom ili bez nje, ove sezone ukrasili su kristali koji mogu biti od krupnih do onih najsitnijih koji će svakoj elegantnijoj kombinaciji dati dašak glamura.

 

Les vacances ? #lesud

A post shared by Adenorah (@adenorah) on Aug 9, 2017 at 8:35am PDT

Tufnasta bluza

Bluze su poslednjih nekoliko sezona omiljeni komad većine žena. Prijatne su za nošenje, lako se kombinuju, a po prodavnicama se mogu naći u najraznovrsnijim dezenima i bojama.

Pantalone visokog struka

Pantalone niskog struka su trend koji je napokon postao naša prošlost. Znamo da stoje samo jako mršavim i zgodnim ženama, nisu udobne i budimo iskreni, naše telo uvek lepše izgleda u onim visokog struka. Setite se samo svih supermodela 90-tih koje su ih i proslavile. Pri kupovini ovakvih pantalona, gledajte da i nogavice budu nešto kraće, jer tako lepše izgledaju i cipele koje možemo nositi sa njima, a i lepo je pokazati i malo kože, posebno kada je ona malo preplanula i negovana.

 

With Jéan, the S'il Vous Plaît jacket ? and this adorable straw bag by @bembien

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on Jul 31, 2017 at 1:24pm PDT

Pletene torbe

O pletenim torbama smo pisali i prošle godine, kada se taj trend ponovo pojavio, a proslavile su ga francuskinje. Slavna pevačica, glumica i modna ikona, Džejn Birkin ih je nosila 60-tih i 70-tih godina prošlog veka, a danas se nose na sve one lepršave haljinice i suknje iz kojih ne izlazimo celo leto. Ako ništa, takvu torbu možete nositi na pijacu i izigravati francuskinju na sat ili dva.

Marame u kosi

Kada je reč o aksesoarima, već smo pisali o najmodernijem obliku sunčanih naočara (više o tome pročitajte ovde), a sada je na red došla i neizostavna marama koju više ne nosimo oko vrata, već u kosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading