MUČITE MUKU SA TANKIM NOKTIMA? Ova tri sastojka će ih preporoditi

Autor: Republika

Lifestyle

15.03.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene s krhkim, nekvalitetnim noktima se odlučuju da stave gel ili nadogradnju plastičnih. Da, oni mogu dobro da izgledaju, ali dugoročno štete osetljivoj površini noktiju i mogu ih učiniti još lomljivijima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sa svih strana ima raznih recepata za negu i rast noktiju, kao i kupovnih lakova od kojih bi trebalo da očvrsnu i brže rastu. Koliko god da su neki od njih efikasni, njihov sastav je u većini slučajeva toksičan pa ih nije baš preporučljivo koristiti.

Umesto trošenja novca imamo jedan genijalan recept koji obuhvata neke od poznatih sastojaka u nezi kože. Da, prsti će vam se možda malo osećati na beli luk, ali isplati se ako će ojačati vaše nokte, zar ne?

Sastojci:

  • maslinovo ulje
  • 1 čen belog luka
  • sok sveže pomorandže ili limuna

Postupak:

Za početak naseckajte beli luk na što sitnije komade, zgnječite ga i pomešajte sa sokom. Umočite nokte u smesu i držite ih oko deset minuta. Zatim ih uronite u maslinovo ulje i pustite neka deluje barem 15 minuta. Za najbolje rezultate ovaj tretman se radi dva puta nedeljno, ne zahteva puno vremena, a rezultati su vrlo brzo vidljivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading