SPREMITE ŠMINKU ZA PROLEĆE: Novi holo trend osvaja svet!

Autor:

Lifestyle

25.02.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove bjuti tehnologije donele su nam uživanje u laganim formulama koje daju diskretan sjaj, dok u istovreme šminkeri predlažu sve prirodnije trendove.

RepublikaFoto: instagram.com/ beautifulbuns_sg
Boje bi trebalo da budu neutralne, ali svetlucave

Trend u oblačenju, gde je reč o organskom pamuku i udobnim i lakim komadima, poželjan je i na licu koje deluje mlađe, jednostavnije i svežije... Dakle, ono što su nam šminkeri spremili za proleće je "Lajt" šminka, odnosno, svetlucava i sveža, koju ćete lako usvojiti.

Blagi hajlajter za lice, senka sa laganim blistavim pigmentima u boji kože, prirodan sjaj za usne... Tu je i holo-trend, miljenik raznih pastelnih nijansi u jednoj kombinaciji. Deluje svemirski, no zahteva oprez. 

Holo-trend u principu predlaže više nijansi, plavičaste, ružičaste, zelenkaste, koje se prelivaju poput blede, blistave duge. Obično ide na kapke, ali ružičaste su dobrodošle i na obrazima. Ipak, ako niste spretni za mešanje, možete koristiti samo jednu nijansu, bitno je da ima srebrni, sedefasti ton.

Fora je tako našminkati i usne. Na mat olovku stavite pigmentirano šljokičasti sjaj. Za lice takođe postoji mnogo formula, poput sjajnih pudera, bronzera, rumenila... No ne pretjerujte sa sjajem, ovdje je važno biti umjeren, jer će lice u suprotnom izgledati zamrljano - napominje vizažistica Žana Kožul, prenosi 24sata.hr.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading