JEFTINI, A EFIKASNI SAVETI ZA LICE BEZ BUBULJICA!

Autor: Republika

Lifestyle

06.02.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prilično interesantan i koristan savet, jer ne možemo svakoga dana da naiđemo na savet dermatologa koji preporučuje tretman koji gotovo svako može da izvede kod kuće.

RepublikaFoto: pixabay.com

Evo šta vam je potrebno da se rešite nesnosnih bubuljica:

Aspirin sadrži salicilnu kiselinu, uobičajen lek protiv akni koji se nalazi u brojnim proizvodima za čišćenje lica, sapunima i kupkama.

Zato su oni savršeni za rešavanje problema sa bubuljicama.

- Sam aspirin sadrži salicilnu kiselinu koja pomaže razlagnju mrtve kože na licu i smanjuje rizik od začepljenih pora. Zato je odličan u isušivanju akni i smanjenjucrvenila i otoka koji se često javljaju zajedno sa bubuljicama , tvrdi dermatolog dr Dejvid Benk.

Sve što je potrebno da uradite hjeste da izmrvite jedan aspirin, pomešate ga sa vodom i napravite pastu. Očas posla ste dobili sopstveni tretman protiv bubuljica.

Napravljenu pastu direktno nanesite na lice štapićem za uši i ostavite je na spornom mestu 10 minuta. Potom isperite toplom vodom, savetuje dermatolog Debra Džejlman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading