PRINCEZINA FRIZERKA OTKRILA: Za kosu kao Kejt Midlton potrebno je SAMO OVO

Autor:

Lifestyle

05.02.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton i princ Vilijam krenuli su na službenu četvorodnevnu posetu Švedskoj i Norveškoj, na koji je vojvotkinja od Kembridža povela i svoj tim za lepotu koji će brinuti o njenom izgledu u javnosti. Jedna od njenih osoba od poverenja je i frizerka Amanda Kuk Taker, koja je otkrila koje proizvode koristi za negu i stilizovanje Kejtine kose.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lepe i uredne uz pomoć samo jedne sitnice

Internetom se proširila fotografija koju je stručnjak za kosu, Amanda Kuk Taker, prema pisanju The Sun-a, objavila na društvenim mrežama. Obzirom da je poznata frizerka već dugi niz godina zadužena za frizuru kraljevske porodice i redovno brine o kosi prinčeva Vilijama i Harija još od kad su bili deca, ne čudi to što je Kejt Midlton želela da upravo ona bude deo njenog glam tima tokom službenih poseta.

 

 

Na fotografiji koju možete videti ovde, nalazi se ceo set frizerske opreme, počevši od nekolicine metalnih i dlakavih četki za feniranje, dva fena za kosu i preparata za osvežavanje i stilizovanje kose pa sve do čak tri figara različitih debljina, koji su potrebni za postizanje savršenih lokni koje vojvotkinja od Kembridža obožava da nosi.

 

 

Slavna stilistkinja Dejson Koler za britanski Express je izjavila kako je nimalo ne čudi to što Kejtina frizerka sa sobom nosi tako šarolik pribor na službeni put kraljevske porodice. 'Navikli smo viđati Kejt doteranu i glamuroznu, a poznata je i po svojoj isfeniranoj frizuri koja uvek mora da izgleda besprekorno', dodala je Koler.

 

 

Okrugle četke za feniranje Kejtina frizerka koristi kako bi postigla volumen i dobila raskošne talase. Metalna četka je odlična za stilizovanje kose dok je još mokra i to je prvi alat s kojim započinje feniranje, dok četke od prirodne dlake i kombinovane četke služe kako bi zagladile istovremeno dale volumen kosi.

 

 

Uz pomoć većih četki za feniranje Amanda uspeva da postigne velike i glatke lokne, dok manje četke služe za postizanje manjih i preciznijih lokni, koje se obično koriste za 'razbijanje' velikih talasa kao i za prednji deo kose uz lice.

 

 

Obične četke služe za raščešljavanje kovrča jednom kad celu kosu ukovrdžamo. Zašto? Zato što četkanjem kovrča postižemo efekat glatkih, sjajnih i ujednačenih talasa kakve možemo videti na lepoj Kejt. Na kraju svakog kovrčanja neizbežno je naneti lak za kosu. Čini se kako lepa vojvotkinja ne pati od skupih proizvoda za negu kose. 

 

 

Sweden & Norway Tour 2018 ❄️ #katemiddleton #duchessofcambridge

A post shared by Catherine Middleton (@katemidletons) on Feb 4, 2018 at 7:26am PST

 

Na kraju, na fotografiji se mogu videti i tri vrste figara uz pomoć kojih se takođe može postići isti efekat kao i uz pomoć okruglih četki. Figarom je mnogo jednostavnije rukovati, posebno ako frizuru pravite sami, no tada nećete postići volumen koji bi postigli uz pomoć četki. Verujemo kako vojvotkinjina frizerka figaro koristi za popravljanje kovrdži koje su popustile pri korenu ili vrhovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading