Fenomenalna stvar za lice bez bora i košta SAMO 10 DINARA!

Autor:

Lifestyle

02.02.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji jedan sasvim jednostavan recept za negu kože koji daje izvrsne rezultate. Njega će vam preporučiti čak i dermatolozi, a sastojak iz naše kuhinje može da se koristi u kombinaciji sa drugim produktima, ali je sasvim dobar i u solo varijanti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Belance će preporoditi Vašu kožu!

Zaboravite na skupe kreme i kremice i u borbu sa sitnim borama, posebno onim oko kapaka, krenite naoružane najobičnijim belancetom! Reč je o nečemu što svako ima o frižideru, a verovali ili ne, belance ima toliko nutrijenata da na kožu lica deluje bolje od bilo kakvog kupovnog proizvoda.

Maska s belancetom za zatezanje kože pogodna je za sve dame, sem za one koje pate od izrazito suve kože lice, a može se koristiti svakodnevno dok ne primetite konkretne rezultate.

Potrebni sastojci:

jedno belance

Priprema:

Uzmite jaje srednje veličine i odvojte belance od žumanceta. Stavite belance u manju posudu i umutite ga do stvaranja guste pene. Nanesite na prethodno očiišćenu kožu lica i ostavite da odstoji oko 15-ak minuta. Najverovatnije ćete osetiti kako vam se zateže koža lica. Belance sa lice uklonite tuferom potopljenim u toplu vodu.

Foto: pixabay.com

Lice će ubrzo nakon ovog "tretmana" biti zategnuto, mekše na dodir, sjajnije i dobro nahranjeno.

Ako želite ovu masku obogatite još nekim sastojcima, postoji još veliki broj recepata, a onaj koji je najbolji za podmlađivanje i kožu bez bora jeste onaj u kome se belance kombinuje sa limunom i kokosovim uljem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ako belancima dodate limun, maska će biti još efikasnija!

Postupak je apsolutno isti kao i u slučaju maske sa belancetom, ali je potrebno u umućeno belance dodati i pola kašike limunovog soka i pola kašike kokosovog ulja. Za postizanje optimalnog rezultata, dovoljno je primenjivati ovu masku 2 puta nedeljno.

Da li ste već probali da koristite belance u primeni nege kože i kako se pokazalo?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading