ŽENE, GLAVU GORE: Ovo su trikovi kojima vas frizeri OBMANJUJU!

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

15.01.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frizeri su došli na neke ideje kako da doskoče mušterijama koje im ne ostavlajju bakšiš za frizuru koju su im napravili, ali i kako skrivaju svoje greške.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pazite se "pokvarenih" frizera!

Sve od toga da se podižu cene za 20 odsto do uvijanja kose kako bi se prikrile greške dolazi u obzir.

Često se dešava da frizeri hvale svojih ruku delo jer tako brže isprate mušterije koje greške uoče tek kada odu kući, a tada je kasno. Neki su otkrili da često ponude mušterijama tretman balzamom za kosu kako bi malo predahnuli dok balzam odstoji i nešto usput gricnuli.

Ukoliko uđete u novi salon i tražite najboljeg frizera u salonu, bićete žrtva obmane. Postoji prećutni dogovor svih zaposlenih u salonu da prvi slobodan frizer prima novu mušteriju, bez obzira na veštine kojima raspolaže, a često se dešava da frizer odbije da radi trajnu mušteriji jer tretman predugo traje, piše The Sun.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ako vam se čini da vas vaš frizer nije slušao dok ste čavrljale, grešite. On vas je slušao, ali vas nije čuo jer je fen kojim vam suši kosu preglasan. Zbog toga oni se samo smeškaju i klimaju glavom.

- Mi smo ljudi. Ne skraćujemo vam kosu namerno više nego što ste želele, ne farbamo vas loše niti vam ostavljamo čvorove u kosi. Imamo i mi loše dane kao svi ostali. Budite kul i mi ćemo sve da uradimo kako treba, jer ako vi počnete da se svađate mi moramo da se branimo, otkrila je jedna frizerka.

Uz to, ako počnete da se derete i plačete samo će gledati kako da vas se reše.

Neki frizerski saloni koriste farbe za kosu koje su blizu isteka roka kako bi vam se boja pre isprala i sede bile vidljive kako biste se brže vratili u salon i ponovo platili farbanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading