RUSKO ČUDO: Maska od šargarepe da zablistate za praznike!

Lifestyle

26.12.2017

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za žene nema ugodnijeg osećaja nego kad za praznike izgledaju sveže i odmorno. Natalija Gušlo Petrić, ruska doktorka koja radi u Srbiji, pripremila je za Ruski lekar savete kako da svoju kožu u novogodišnjim danima opustite i ulepšate.

RepublikaFoto: pixabay.com
Profesionalno urađena masaža bukvalno popravlja konture lica

Za one koji nisu u mogućnosti da priušte odlazak kod kozmetičara ovi tretmani su odlični da bi se postigao efekat zategnute kože, savetuje dr Natalija Gušlo Petrić

- Naša koža uvek mora da bude lepa i zategnuta jer, pre svega, svako od nas gleda jedno drugome u lice. Podeliću sa vama tajne koje, kao i mnoge Ruskinje, uspešno primenjujem na sebi. Mi volimo da vodimo računa o izgledu. Zato poslušajte savet, otrčite kod kozmetičara na masažu lica. Ne bih preporučila čišćenje jer možete da iziritirate kožu, ali masažu da - prva je preporuka ruske doktorke Gušlo Petrić.

MOMENTALNI REZULTATI

U ovom periodu ona savetuje, pre svega, modelirajuću ili skulpturnu masažu. Tu se, kaže, rezultati vide odmah nakon tretmana, što nam je vrlo bitno jer nemamo mnogo vremena.

- Profesionalno urađena masaža bukvalno popravlja konture lica, zateže viseće delove kože i radi lifting

, ali neinvazivan. Moram da priznam da su u Rusiji ove vrste održavanja kože lica vrlo popularne jer se na prirodan način možete suprotstaviti starenju i podmladiti se bar pet godina - tvrdi naša sagovornica.

Za one koji nisu u mogućnosti da priušte masaže dr Gušlo Petrić preporučuje masku sa šargarepom.

- Izrendajte šargarepu, jabuku i dodajte malo slatke pavlake. Držite na licu deset minuta. Pre stavljanja na lice, stavite masku na podlakticu da se uverite da niste alergične na sastojke. Inače bih preporučila da sve što planirate da stavljate na lice uvek prethodno testirate na podlaktici - ističe dr Gušlo Petrić.

LAKO DO NEŽNE KOŽE

Nakon ove maske, svako će primetiti da lice blista i da je koža zategnuta, a samopouzdanje će porasti, napominje ruska doktorka. Koža tela je, dodaje, takođe željna nege.

- Dobar piling tela možete uraditi i kod kuće. Uzmite mlevenu kafu, cimet, dodajte maslinovo ulje, a zatim na telo nanesite smesu, trljajte 2-3 minuta, pa operite. Koža tela biće baršunasta, a i vaše raspoloženje biće mnogo bolje! Ne zaboravite da je žensko oružje naša lepota. Zato moramo da budemo uvek spremne, da budemo lepe, sigurne i pozitivne. Ne postoje ružne žene. Postoje žene koje ne vode računa o sebi, a to svaka može da popravi i da se pretvori iz Pepeljuge u princezu - zaključuje naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading