KOSA BOJE OMILJENOG PIĆA zavladaće ove zime!

Autor:

Lifestyle

14.12.2017

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagramom se ovih dana proširio jedan trend u bojenju kose koji je u skladu sa prazničnim raspoloženjem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Crvenokose vladaju ove zime

Trend je inspirisan popularnim vrućim zimskim napitkom, a na kosu donosi duboku crvenu nijansu s primesama ljubičastih tonova. Reč je o boji crnog kuvanog vina koja je idealna za nadolazeće godišnje doba jer izrazito dobro laska bledoj puti i uvek sa sobom donosi dozu luksuza. 

Još jedna od prednosti ove boje je i ta što se lako prilagođava svakom tenu jer se ne radi samo o jednoj nijansi, nego o paleti dubokih crvenih tonova. Tako će ženama svetlije puti bolje pristajati jarkije nijanse s primesama ružičastih tonova, dok će one tamnije puti igrati na sigurno s bordo nijansom.



Ako ipak niste spremne da obojite celu kosu, i pramenovi u boji kuvanog vina biće pravo osveženje za vaš izgled, a najbolje će izgledati ako su napravljeni u balajaž stilu.



U svakom slučaju, ako ste željni promene, ovo je boja s kojom ove zime ne možete pogrešiti, a na Instagramu ćete lako pronaći fotku koju možete pokazati frizeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading