MODNI DETALJ ZA PRVI SASTANAK: Muškarci ovo odmah primete na vama

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

02.12.2017

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremanje za prvi sastanak je uvek detaljno. Frizura, odevna kombinacija i šminka se uvek usklađuju, ali postoji jedan detalj koji može pokvariti utisak o vama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ne zaboravite da sredite nokte pre sastanka

Odbarale ste dobar autfit, sredile frizuru, napravile spisak tema o kojima želite da pričate na sastanku i razmišljate šta biste još mogle da dodate i da ga oduševite svojom pojavom?

Iako vam se čini na momci ne obraćaju pažnju na detalje, veoma je bitno da i vaš manikir bude uredan i u skladu sa situacijom.

Dok je kozmetička industrija danas toliko napredovala da svako može iz salona izaći s noktima kakve god poželi, svetlucavi, šareni ili neuredan manikir nije dobra ideja ukoliko želite da ostavite utisak devojke koja vodi računa o svom imidžu. Veštački nokti više nisu u modi, a neuredni manikir i iskrzani lak nikada nisu ni bili.

Zato kada želite da budete savršeno doterane, obavezno vodite računa o noktima. Neka vaš manikir bude uredan i nenapadan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading