(FOTO) OVU FRIZURU STE MRZELI: Kosa iz osamdesetih hit među slavnim damama

Autor: index.hr

Lifestyle

28.10.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka žena sa ovakvom frizurom suaočila se sa komentarom: "kao da te krava zalizala". Svidelo vam se to ili ne, frizura iz osamdesetih je ponovo "in". Shodno tome zalizana kosa krasi mnoge holivudske dame, a možda će i vama lepo stajati.

RepublikaFoto: facebook.com/Kim Kardashian West
Kim Kardašijan dala je svoj pečat ovoj frizuri

Frizura čijem se povratku nitko nije veselio odjednom uopće ne izgleda loše. Naime, poluzalizana kosa opet je "in" i trenutno je jedna od najpoželjnijih frizura u Holivudu.

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 8, 2017 at 4:09pm PDT

 

Rijana, Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Dženifer Lavrens, Ešli Grejam i mnoge druge mega popularne zvezde na crveni tepih vratile su look kojeg su proslavile Madona i princeza Dajana, samo u modernom izdanju.

 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Oct 12, 2017 at 10:18am PDT


 
 Najvažnije je zalizati kosu uz lice prema gore i natrag, dok ostatak vlasi možete uviti, ispeglati ili također zalizati, jer u modi je i takozvani "wet look".

 

 


 
 
A najbolje je to što ovaj look pristaje i gotovo svim dužinama kose, osim super kratkim frizurama, te ga je i vrlo jednostavno postići. Sve što vam treba je malo voska i vaši prsti te jedan najobičniji češalj za završni korak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading