SPREMITE SE: Tri dana mode i filma

Autor:

Lifestyle

19.10.2017

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 30. Fashion Selectiona, održanog u konceptu ENTERtainment, koji u sebi objedinjuje modu, film i muziku, novi ENTERtainment će biti održan od 24. do 26. oktobra u Belexpocentru.

RepublikaFoto: Promo foto
Model u kreaciji Nemanje Pantelića

Modna agencija Select i MegaCom Film ovoga puta organizuju program će činiti dve celine: Fashion Selection i MegaCinema, te će posetioci moći da uživaju u aktuelnom preseku kolekcija i vrhunskim modnim revijama najpoznatijih dizajnera i brendova, ali i u srpskim premijerama filmova prikazanih na najprestižnijim svetskim filmskim festivalima.

U okviru programske celine Fashion Selection nove trendove za sezonu jesen/zima 2017/2018 predstaviće Bata Spasojević, Marina Milovanović, Nemanja Pantelić, Opančareva kći, Beka Zečević, Katarina Petrović.

Jedna od posebnih poslastica Fashion Selectiona biće revija Atlas Designer’s Contest, na kojoj će modni kreatori Ivan Golubović, Milica Bainović i Sanda Ristovski Grlić u saradnji sa fabrikom nameštaja Atlas, pokazati neverovatne mogućnosti koje na polju modnog dizajna pružaju materijali za izradu nameštaja. 

U okviru Kids Fashion Selectiona biće održane revije DexyCo Kids i Domino Kids, a kao i prethodne godine, publici će se sa svojim radovima predstaviti učesnici ovogodišnjeg konkursa za dizajnere Fashion Selectiona Jelena Dimitrijević, Slobodan Mitrović, Milica Kandić, Ado Drndić.

U filmskom delu programa ENTERtainmenta, programskoj celini MegaCinema, biće prikazani filmovi Roden,ostvarenje koje je bilo u trci za Zlatnu palmu na ovogodišnjem Kanskom festivalu, priča o romansi čuvenog francuskog vajara Rodena i njegove muze, takođe vajarke, Kamile Klodel, zatim Muzej nevinosti, ostvarenje rađeno po istoimenom romanu nobelovca Orhana Pamuka, a kao posebna poslastica za filmofile, za poslednji danENTERtainmenta ostavljen je film Manifest, u kome glumica Kejt Blanšet, izvodeći mnologe, tumači čak 13 različitih karaktera, smeštenih u različite vremenske periode i različita scenarija.

Filmske projekcije održavaju se 24, 25. I 26. oktobra u 18h u Belexpocentru, a ulaz je slobodan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading