HIT OVE JESENI: Za ovom frizurom žene lude

Autor: zena.rtl.hr

Lifestyle

13.10.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo da je kovržava, talasasta ili ravna kosa u pitanju, ovu frizuru možete da vidite u svakom kutku planete zemlje. Jednostavna je za oblikovanje, a ukoliko pratite svetske trendove i divite se kosi mnogih slavanih dama, recite frizeru da vas ošiša baš ovako.

 

 

A post shared by Fergie (@fergie) on Jun 25, 2017 at 11:34pm PDT

 

Kosi bob – hit frizura za jesen 2017.  Bilo da je kovrdžav ili ravan, kratak ili duži - ovo je idealna frizura za svaku ženu

Kada govorimo o frizurama, jedna se definitivno ne može izbeći i tako je još od dvadesetih godina prošlog stoleća kada je bob prvi puta zaludio žene celog sveta. I danas ova omiljena frizura zadržala je klasičan oblik, ali je ipak modernizirana, a svake sezone najbolji "čarobnjaci" za kosu osmišljavaju novitete kako bi je poboljšali i osvežili.

 

 

A post shared by @milano_streetstyle on Oct 3, 2017 at 12:29pm PDT

 


Kultni bob ove sezone dobija novu teksturu, dizajn, i asimetriju – ove jeseni nosi se kosi, asimetrični bob (napred duži, pozadi kraći). On može biti duži ili kraći, potpuno ravan ili talasast i razbarušen, a možete ga kombinirati i sa šiškama.

 

 

 

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Sep 8, 2017 at 10:05pm PDT

 


Na vama je samo da odaberete svoju verziju i budete spremni da vam kosa postane najlepši i najzanimljiviji modni dodatak. Imajte samopouzdanja nositi ovu zanimljivu frizuru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading