Budite boginje stila! Ovo su 6 najgorih modnih grešaka koje ne smete da dopustite sebi!

Autor: Republika

Lifestyle

22.02.2020

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku kada izgradite sopstveni stil, odnosno shvatite u kom smeru želite da idete kada je moda u pitanju, sve postane lakše jer više nemate potrebe da eksperimentišete ili se osećate neprijatno u nečemu što ste kupili samo zato što je u jednom periodu bilo u trendu.

RepublikaFoto: Photo by freestocks on Unsplash
Foto: Ilustracija

Međutim, postoje određene greške koje biste, nezavisno od stila, trebale da izbegnete, jer vam ne idu u korist.

1. Donji veš koji se vidi

Tu ne mislimo na romantične čipkaste bralette grudnjake koji suptilno proviruju iz košulje, nego na ocrtavanje ruba gaćica ili vidljivu kopču grudnjaka koja kvari siluetu leđa u uskoj majici.

2. Kvantitet pre kvaliteta

Vremenom ćete shvatiti da se ne isplati kupovati odeću samo zato što je snižena. Investirajte u bezvremenske komade koji nikada ne izlaze iz mode i negujte svoj stil na najbolji mogući način.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

3. Previše brendova odjednom

Zaista ne želite da izgledate kao hodajuća reklama. Birajte odevne komade sa suptilnim oznakama brenda ili, ako volite malo vidljivije oznake, odlučite se za samo jedan takav komad, a ostatak odeće neutralizujte.

4. Preuska odeća

U njoj će se videti sve ono što ne želite da se vidi, a pritom će vam biti neudobno. Kupujte odeću svog pravog konfekcijskog broja i prihvatite svoje telo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

5. Helanke umesto pantalona

Kada ih kombinujete s, na primer, dužim i širim džemperom, izgledaćete moderno i šik. Međutim, ako uz helanke obučete kratku i usku majicu, izgledaćete vulgarno i neprimereno.

6. Sjajne najlonke

Jednostavno ni na koji način ne laskaju vašim nogama i uz to izgledaju loše na fotografijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading