Mini-trening za savršenu zadnjicu

Autor:

Lifestyle

21.01.2020

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moguće je imati lepo oblikovanu guzu ukoliko redovno radite samo tri vežbe koje će vam pomoći da postignete željeni oblik.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vežbajte tri puta nedeljno i ne zaboravite kardio trening.

1. Čučnjevi sa podizanjem tega iznad glave. Uradite tri seta od 15 ponavljanja uz 30 sekundi odmora. Držite tegove sa obe ruke u visini struka. Vežbu izvodite sa lagano raširenim stopalima u širini ramena. Ruke svaki put u potpunosti ispružite iznad glave, sve dok ne ispunite sva ponavljanja u setu. Kad ste spremni, stisnite celu zadnjicu, čučnite paralelno sa podom, a prilikom dizanja podignite tegove iznad glave.

2. Iskorak sa bučicama. Uradite tri seta od 12 ponavljanja uz 30 sekundi odmora. Iskoračite jednom nogom u položaj čučnja, a drugom nogom se spustite kao da ćete vrhom kolena dotaknuti pod.

3. Mrtvo dizanje. Radite tri seta od 15 ponavljanja uz 30 sekundi odmora. Bučice držite u rukama koje treba da budu u nivou struka. Polako se spuštajte prema podu. Leđa i noge moraju da vam budu ravni. Spuštajte se do ispod kolena, a zatim se polako vratite u početni položaj i stisnite mišiće zadnjice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading