AUDICIJA: Traže se budući srpski supermodeli

Autor:

Lifestyle

28.09.2017

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako sanjate o tome da budete supermodel ili vaša deca žele da se oprobaju kao manekeni na modnoj pisti, obavezno u nedelju posetite zgradu Opštine Stari Grad.

RepublikaFoto: Promo foto
Ako vaša deca žele da budu modeli, odvedite ih na kasting

Ko želi da postane budući super model, a nije straiji od 23 godine, može da se prijavi na kasting modne agencije Select koja traži nova lica za potrebe modnih revija najpoznatijih modnih dizajnera, brendova  i modnih kuća, koji će se predstaviti na Fashion Selectionu, najvećem modnom projektu u regionu.

Foto: Promo foto

Velika audicija za nova lica modne agencije Select biće održana u nedelju, 1. oktobra, u svečanoj Sali Opštine Stari Grad. U 11 i 12 sati biće održana audicija za devojčice i dečake uzrasta od 3 do 12 godina, a u 13 sati audicija za devojke i mladiće uzrasta od 12 do 23 godine.

Nova lica modne agencije Select imaće priliku da svoje prve korake na modnoj pisti naprave Fashion Selectionu, i tako krenu stopama nekih od najtraženijih manekena u Srbiji kao što su Ivana Momirov, Vuk Vukićević, Saša Denčić. 

Mali manekeni modne agencije Select oprobaće se na revijama najpoznatijih dečijih brendova na Kids Fashion Selectionu, danu dečije mode, koji se održava u okviru Fashion Selectiona. 

Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 011/30-37-881 i 011/30-35-300.

Osim modnih revija, modeli modne agencije Select rade reklamne kampanje za najpoznatije domaće i strane brendove, kataloge, editorijale i naslovne strane za najveće modne magazine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading