JESTE LI ČULI ZA NOVI BIZARAN TREND? Lepe usne super lepkom, a za to što je opasan i kancerogen ne mare!

Autor: superzena.b92.net/TV Prva

Lifestyle

19.10.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih godina i kod nas su dostupni najsavremeniji tretmani podmlađivanja i ulepšavanja, ali su brojni i primeri neproverenih i opasnih metoda od kojih se očekuje da budu efikasne i uglavnom jeftine.

RepublikaFoto: youtube.com/PEACHY

Jedan takav bizaran trend stigao je u Srbiju, a reč je o pumpanju usana super lepkom tako što se gornja usna zalepi za nepce.

- Na Balkanu je nažalost lepota vrlo cenjena ili precenjena. Devojčice danas znaju da lepotice bolje prolaze od nelepotica, da se tako izrazim. Tada na sve moguće načine pokušavaju da ulepšaju svoju spoljašnjost. Super lepak je nešto što je i opasno i kancerogeno za kožu i može da dovede do pojave opekotina, ali i otvorenih rana - rekla je doktorka Kristina Davidović, predsednica udruženja estetske medicine "SESIAM".


Ta metoda ne daje željeni rezultat, ali je zbog cene veoma primamljiva devojčicama i ženama. Ona je istakla da može da se uradi uvećanje usana i bez da se to toliko vidi i bude veštačko i napadno.

- Poenta estetske i plastične hirurgije je da sve to prirodno izgleda, da kada vas osoba pogleda na prvi pogled ne može da kaže rađene su usne, rađene su jagodice, ili grudi. Poenta je da osoba pomisli da ste tako rođeni i da je to sve skladno urađeno - dodala je doktorka Davidović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading