Nikad ne biste pogodili koliko ova manekenka ima godina

Autor: Republika

Lifestyle

09.07.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni supermodel, australijska manekenka i glumica El Mekfirson dokazala je da žena i u šestoj deceniji života može da izgleda veoma zanosno.

RepublikaFoto: instagram.com/ellemacphersonofficial Verified
El Mekfirson, manekenka pleni i u šestoj deceniji

Iako više nije u manekenskim vodama i ima dvoje dece, i dalje izgleda tako da bi joj svaka žena pozavidela. Mediji je već godinama sa opravdanim razlogom zovu "The Body". 

Ovoga puta paparaci su je fotografisali na godišnjem odmoru na Tajlandu kako uživa na suncu pokazujući svoju besprekornu liniju. 

Nesporno je da El izgleda i više nego dobro za svoje godine, ali iznenadićete se njenim burnim ljubavnim životom.

Mekfirson je sa Arpadom Bussonom započela dugogodišnju vezu, koja je trajala sve do 2005. godine dok se nisu odlučili za raskid. U ovoj vezi El se ostvarila i kao majka. 

 

 

Pre Arpada popularna "The Body" bila je sa slavnim Bilijem Džoelom, dok se u 21. godini udala za francuskog fotografa i kreativnog menadžera magazina "Elle" Gilesa Bensimona, koji ju je i proslavio. 


Milijarder Džefri Sofer bio je njena treća velika ljubav, a vezu su započeli početkom 2009. godine, da bi u martu 2012. godine rešili da se raziđu i da svako krene svojim putem.

 

Njhova veza ponovo je obnovljena, nakon Džefrijeve nesreće u helihopteru, kada su odlučili da se vere i konačno venčaju u leto 2013. godine. Ali ovaj par nije dugo izdržao. Početkom 2017. godine predali su zahteve za razvod braka. 

Bez obzira na ljubavne krahove, bivši supermodel sa godinama izgleda sve bolje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading