HUMANOST I KREATIVNOST: Suzana Perić održaće radionicu "Deca pomažu deci" u Vršcu

Autor:

Lifestyle

02.06.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata kreatorka Suzana Perić će posle uspesnih kreativnih radionica pod nazivom "Deca deci pomažu "i "Deca za mame", u kojima su učestvovale beogradske škole i škole za mentalno obolelu i autističnu decu, nastaviti putovanje po Srbiji u okviru manifestacije “Deca pomažu deci”.

RepublikaFoto: Atelje Suzane Perić
Suzana sa decom

U saradnji sa Gradom Vršcem radionice će biti održane u sredu, 5. juna, u Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Varjaški” u Vršcu. Manifestaciju će otvoriti grdonačelnica Vršca Dragana Mitrović i kreatorka Suzana Perić.

Foto: Atelje Suzane Perić
Suzana Perić

Đacima OŠ "Jelena Varjaški" priključiće se i učenici osnovne i srednje muzičke škole “Josif Marinković" iz Vršca, kao I glumci Narodnog pozorišta "Sterija Vršac" dok će se Gradski muzej pobrinuti da se deca upoznaju sa tehnikama pravljenja predmeta od gline.

Manifestacija “Deca, deci pomažu” ima za cilj da se kroz druženje deca međusobno bolje upoznaju ali i dodatno afirmiše njihovo kretivno stvaralaštvo. Specijalna škola za osnovno a srednje obrazovanje “Jelena Varjaški” osnovana je 1977. godine a pohađaju je deca iz Vršca, Bele Crkve, Alibunara i Plandišta.

Očekuje se da učešće u radionicama uzme oko 30 đaka, a ovoj humanitarnoj manifestaciji pridružiće se i roditelji kao i mnogi prijatelji dece. Pozivamo vas da kroz vase medije ispratite humanitarnu radionicu "Deca pomažu deci” koja se ovog meseca odrzava u Vršcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading