Muškarci, da li bi se usudili na ovo? Plastičnom operacijom do savršenih trbušnjaka

Autor: Republika

Lifestyle

04.05.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku pažnju mnogih, naročito muškaraca, privukao je novi trend u plastičnoj hirurgiji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oni koji ne žele da se mesecima trude u teretani ne bi li “nabacili” pločice moći će sada do njih da dođu uz pomoć “noža”, samo što će ih to koštati mnogo novca umesto znoja.

Procedura koju izvode plastični hirurzi na Tajlandu nudi muškarcima da brzo dođu do savršenih trbušnjaka. Kako nam dolazi leto i vreme za odlazak na plažu, interesovanje za ovaj zahvat sve je veće.

Umesto da zakažu trening u teretani, muškarci odlaze na Tajland i preduzimaju ektremniju meru koja će ih dovesti do trbušnjaka - idu pod nož. Bolnica u Bangkoku sada nudi proceduru gde se trbušnjaci “prave” na trbuhu pacijenta tako što se isisava salo koj eokružuje mišiće.

Direktor bolnice hirurg doktor Ravivat Masčamado rekao je da se ova operacija izvodi unazad 3 do 4 godine.

- Svakog meseca imamo 20 do 30 pacijenata koji nam se javljaju u želji da urade ovu operaciju, kaže on.

Prema rečima lekara u ovoj bolnici, salo sa stomaka je najtvrdoglavije i najteže ga je sagoreti. Mnogi od njihovih pacijenata su ljudi koji nisu imali nikakvog drugog načina da se reše ovog sala i da dobiju željene pločice. Tako se oni odlučuju z aoperaciju koja ih košta oko 3.400 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading