Ovih 5 pari obuće svaka žena treba da ima

Autor: Republika

Lifestyle

07.02.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baletanke, oksfordice, espadrile ili spenserice – izbor zavisi od vašeg stila odevanja.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prosečna žena ima oko 20 pari cipela koje ne nosi. Ostatak čini samo nekoliko pari koje se vrte u krug dok se godišnja doba smenjuju, a nakon što se neke od tih omiljenih pohabaju, na njihovo mesto dolaze nove, gotovo iste. 

Ženski fetiš prema cipelama je svima dobro znan, ali koncetrisaćemo se na onaj praktičniji deo: šta je to od obuće što nam je zaista potrebno i kojih je to 5 magičnih pari koje ćemo menjati tokom godine. 

Ravne cipele 

Baletanke, oksfordice, espadrile ili spenserice – izbor zavisi od vašeg stila odevanja, a najsigurnije je odabrati one u crnoj, nijansama braon ili u beloj boji. U ravnim cipelama možete da idete svuda, a nose se tokom tri od četiri godišnja doba, tako da je najbolje investirati u par izrađen od kože. 

Sandale 


Kada birate idealne sandale, važno je da znate da ćete ih nositi po plaži, ali i po kafićima, te je neophodno da đon bude izrađen od kvalitetnih materijala. Najpraktičnije su one ravne ili sa platformom od nekoliko centimentra. Štikle su neprektične i neudobne, a i neće izgledati tako lepo uz šarene letnje duge haljine ili elegantne, ali ležerne palaco pantalone. 

Čizme 

Uprkos trendovima, od čizama se zahteva udobnost i sposobnost da se uklope u razne stilske kombinacije. Zato su idealne čizme do članaka sa stabilnom, jakom potpeticom, koje možete da nosite i u šetnju i na posao. Takođe, moraju da se uklapaju uz suknje, pantalone, džins, haljine, pa je zato najbolje odabrati što jednostavnije i prepustiti detaljima da daju pečat svakoj kombinaciji. 

Patike 


Ne morate da imate patike za trčanje, dovoljan je par u kojima ćete ići u nabavku, šetnju ili na izlet. Ukoliko volite duge suknje i farmerice ili suknje od teksasa, platnene patike su odličan izbor, a poslednjih sezona kombinovanje lepršavih suknji i kožnih patika postalo je apsolutni hit. 

Za posebne prilike 

Salonke, sa ili bez platforme, sa otvorenim ili zatvorenim prstima, u crnoj ili boji pudera, su neophodne u cipelarniku svake žene. Uz malu koktel haljinu, možete da je nosite na otvaranje galerije ili na venčanje, a uz farmerice i seksi top idealne su za noćni provod.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading